Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wczoraj ojciec uparł sie żebym pokazał mu co i jak z INPA i do puki byłem przy nim wszystko było ok. Pousuwałem mu błędy itp. Później bawił się sam i coś nawciskał, jednak nie wie co ( utrzymuje ze nic nie zmieniał itp) od rana gdy jechał do pracy w samochodzie nie działał wysiwtlacz, radio, ogrzewanie tylniej szyby, klimatyzacja, a później zaczęły się problemy z centralką, Pilot w ogule nie działał, dopiero po otworzeniu samochodu kluczykiem można było go otworzyć za pomocą pilota. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc/ nakierować mnie jak to naprawić? czy czeka mnie wgranie softu od nowa?

Za pomoc w rozwiązaniu problemu stawiam flaszeczkę :)

Opublikowano
Dziękuje ale już doszedłem do tego sam, w każdym bądź razie dziękuję za szybką odpowiedź. Post zostawiam dla potomnych :)
  • 3 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam. Mam taki sam problem jak opisuje kolega wajser tylko, że nie moge go rozwiązać. Proszę o jakieś wskazówki.
Opublikowano
Bubu84, jeśli bawiłeś się inpą to prawdopodobnie włączyłeś tryb serwisowy, transportowy tak jak ja (wyżej podpowiedział mojemu synowi Capaz) trzeba go wyłączyć Inpą. Jeżeli nie gmerałeś w kompie to musi to być inna przypadłość.