Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam moje auto to bmw e38 735i z 2000r mam dociaganie tylnej klapy a chcialbym dolozyc hydraulike jakie czesci musze dokupic oprocz

przewodow hydraulicznych

pompy

sterownik

przycisk do srodka klapy

silownik

elektryka to nie problem czy moze zostac zawias klapy i zamek w tylnej klapie jakie jeszcze oprocz wymienionych mosze dokupic elementy bede wdzieczny za pomoc

Opublikowano

Co do tego tematu to podziele sie z toba moimi doswiadczeniami :). Kup uzywane czesci bo nie ma sensu przeplacac srogo za to. Sprawdz tylko czy silowniki nie sa upocone. Najwazniejsze to kupic nowa pompe i to w ASO. Ja przerobiłem u siebie 3 uzywki i nigdy wiecej. W ASO koniecznie kup zalaną pompe olejem i dogadaj się żeby ci w gratisie dorzucili literek tego samego oleju u mnie w Łodzi się udało wynegocjować że dostane rabat tylko 5% ale do tego olej :). Reszta tak jak mowilem uzywka.

Co do zawiasow to chyba mam takie jak byly bez tego :) przepraszam ale juz nie pamietam, bo troche czasu minelo od montazu. Zamek jak masz z dociaganiem to tez zostaje.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
i z tego co wiem to trzeba zakodowac jeszcze to??( poprawcie mnie o ile ie myle)

Moze tak byc ale tego nie wiem :( Jak ja montowalem to poprostu wstawilem do serwisu auto, przywizolem czesci i powiedzialem zamontujcie i ma dzialac :)

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
mam problem gdzie podpiac plusowy kabel do bezpiecznika F80 wds nie znajduje zlacza x10297 gdzie znajduje się ten bezpiecznik i czy musze się gdzie wpiac kabel z pinu 13 sterownika hydroklapy będę wdzięczny za odpowiedz.