Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

szukam w Krakowie jakiegoś chętnego i dobrodusznego użytkownika 320d 163KM w automacie po chipie żeby mnie przewiózł swoim samochodem bo chciałbym zobaczyć jak duża jest różnica :8). Cały czas się waham czy robić czy nie, wszystkie tematy przeczytane, wszystkie wątpliwości rozwiane przez GC-S, teraz tylko chciałbym poczuć tę różnicę no i albo umawiać termin albo jeździć tym co jest :D.

Panowie, jest ktoś? :D.

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano
Jakbyś był przejazdem w moich okolicach to bez problemu by było. Powiem ci tak miałem ten sam dylemat i jednak się zdecydowałem nawet żona powiedziała że mod :cool2: Przy ruszaniu na 1 różnicy nie czuć na 2 już lepiej ale 3 4 i 5 to jest już znaczna poprawa nie wahaj się tylko dzwon do grzeska
Opublikowano
witam, u mnie mają być chłopaki z ALL-TUNING w piątek robić parę samochodów cena 600zł w hurcie :) ja korzystam z ich usług ponad 4lata i jest wszystko OK :cool2: sporo ciężarówek jak by ktoś to okolice dobczyc
kaczka23