Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zawsze myślałem, że w E46 podgrzewanie lusterek włącza się jak temperatura spadnie poniżej jakiejś zadanej wartości (chyba poniżej -3 st Celsjusza). Gdzieś też czytałem, że podgrzewane lusterka w E46 to standard :?:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Grzeją cały czas jak jest poniżej +5. O dołożeniu grzania był temat jakiś tydzień temu chyba.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
potwierdzam, ja sam osobiście od 2 lat (bo tyle mam bmw) jeszcze nie przycisnąłem przycisku grzania tylnej szyby a nie raz zauważyłem że lusterka się podgrzewają więc raczej nie są uzależnione od grzania tylnej szyby.

Darmowa diagnostyka, programowanie - Nowy Sącz i okolice, kontakt PW

Moja galeria: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=173808

BMW E46 320Cd CR EU4 Coupe

Scania 124l 420KM

Opublikowano

:shock:

Kurde ja tez myslałem ze grzanie lusterek to standard we wszystkich e46.

Tak jak koledzy piszą - grzeją cały czas jak jest zimno :)

Jesteś pewien kolego ze nie masz grzanych? Sprawdz, moze to bezpiecznik?

Opublikowano

ja też nie mam grzanych, nie mam ani kabli w drzwiach ani żadnych wtyczek wolnych itp. Po prostu jakaś taka wersja :D

niektórzy twierdzą że grzanie nie jest uzależnione od temperatury i grzeje też w lato i osusza np. deszcz z lusterek.

Co do grzania tylnej szyby, możesz znaleźć bezpiecznik który za to odpowiada :D jak znajdziesz bezpiecznik to i znajdziesz kable na których się pojawia napięcie :D ja w sumie na następną zimę też planuje dołożyć ale właśnie pod guzik od tylnej, a nie na stałe.

szukam