Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuję zmienić fotele na m-pakiet.

Wobec czego nasuwa mi się kilka pytań na które niestety nie znam odpowiedzi.

Czy wyżej wymienione fotele posiadają regulację odcinka lędźwiowego ?

Obecnie posiadam zwykłe fotele podgrzewane z pompowaniem odcinka lędźwiowego, elektrycznie regulowanym oparcia oraz siedziska.

przymierzam się do wymiany konkretnie na z linka poniżej:

http://allegro.pl/bmw-e60-e61-fotele-m-pak-elektr-skora-stan-bdb-i3048596101.html

czy da się je podłączyć bez przerabiania instalacji elektrycznej w moim przypadku ?

Miałem okazję użytkować audi a6 c6 z fotelami s-line, podobna konstrukcja jak m-pakiet. I powiem szczerze, że moje fotele wypadają dość kiepsko. Zapewne dla tego, że jestem osobą dość wysoką 187 cm i podparcie ud jest bardzo przydatne.

Dziękuję z góry za pomoc

Opublikowano

Kolego podparcie lędźwiowe jest regulowane przez przełącznik wyglądający jak do lusterek(okrągły).A tu takiego nie widzę.Tu te fotele są z pamięcią,wiec jeśli nie masz u siebie w pełni el.foteli+el.kierownicy,to niestety trzeba rzeźbić.A to już tylko fachowcy,niech się wypowiedzą jaki koszt przeróbki.Lepiej wstrzymaj się i poszukaj takich jak ty masz ale M-pakiet z takim przełącznikiem.A myślałeś nad "Komfortami".To już inna klasa.Oprócz w pełni elektrycznej bodajze w 8 zakresach regulacji,masz tu wszystko co w M-pakiecie+dodatkowe aktywne boczki(ściskane) oraz łamane oparcie.Wież mi nie siedziałem w lepszych fotelach(Audi,merc się umywają).A są jeszcze klimatyzowane oraz z masażem.Ale to wszystko kwestia twojego portfela,ja widziałem komforty już za 2500 klocka.Więc czasem lepiej się wstrzymać,aby za rok znów nie wymieniać. :norty:

na fotce masz ten przełącznik na panelu pierwszy od góry po lewej(okrągły)

]http://i3.fmix.pl/fmi1053/4101866a0002fae94f1d8468/zdjecie.jpg