Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję namiary gdzie można dostać takie lampy w Polsce, tylko firma MTEC! pre-LCI z ksenonami 2005-2008r. LED ANGEL EYES V4 do BMW E90/91

Zamiennik części OEM nr 63117161444

Proszę również o linki :)

Opublikowano

Wyszukać lampy na allegro albo wrzucić hasło w google i na ebay to też potrafię ;) tyle że ebay to przesyłka z zagranicy, najczęściej w przypadku tego przedmiotu z North America...

Chodziło mi o polskie strony, polską dystrybucję.

A co do lamp... rozumiem że firma MTEC nie wypuszcza lamp tylko same żarówki...?

co do zagranicznej dystrybucji osobiście mam lepszy link prosto z niemiec i oczywiście MTEC

http://www.avaxo.de/led-corona-lichtringe/3er/93/mtec-v4-led-umruestsatz

Co do polskiej dystrybucji to jest zamiennik takiego producenta jak VERTEX, który z tego co widzę ma podobne parametry http://twojeauto24.pl/pl/led-marker-bmw-2-x-180-lumenow-wysoka-jakosc-biale-ringi-angel-eyes-e90-e91.html ale o jego jakości niestety nie mogę się wypowiedzieć. Temat jest mi obcy, dostałem polecenie odnalezienia tylko i wyłącznie MTEC i tylko w Polsce. Stąd ten temat ....

Opublikowano (edytowane)

no to po co pytasz skoro wszystko wiesz ?

Jestem za tym aby jak ktoś jeszcze spyta w nowym linku o led ringi to go w "łeb" hehe oczywiście żartuję ale serio zaczyna mnie to forum już nudzić o coraz mniej tu zaglądam bo ciągle te same tematy

- spalanie,

- ledy,

- stukanie w podszybiu,

- 318d czy 320d,

- pasek rozrządu,

- BT,

normalnie dzień świstaka :mad2:

Pozwolicie jeszcze,że zapytam tak przez grzeczność :mrgreen: po ch... wam te Markery? skoro zółte tak ładnie i oryginalnie się odcinąją od ksenonów.

Edytowane przez rasta78
Opublikowano

Co do polskiej dystrybucji to jest zamiennik takiego producenta jak VERTEX, który z tego co widzę ma podobne parametry http://twojeauto24.pl/pl/led-marker-bmw-2-x-180-lumenow-wysoka-jakosc-biale-ringi-angel-eyes-e90-e91.html ale o jego jakości niestety nie mogę się wypowiedzieć. Temat jest mi obcy, dostałem polecenie odnalezienia tylko i wyłącznie MTEC i tylko w Polsce. Stąd ten temat ....

Nie ma w Polsce. A Vertex to nie Mtec.

Opublikowano (edytowane)

To co napisałeś mtec to firma która robi żarówki ledowe do ori lamp.

Ktoś dobrze podał ci linki do ori lamp. Można kupić zamienniki lamp ale nie będą to xenony tylko np z soczwkami halogenowymi i do nich nie wsadzisz żadnego mtec bo mają inne zasilanie ringow.

Z drugiej strony tak zadałeś pytanie w taki sposób że trudno zrozumieć o co w nim chodzi.

Jeśli xenon to tylko ori lampy + np. Mtec led żarówki. Zamienniki tylko halogenowe np. z soczewkami. Oczywiście można wsadzić hid ale kaszkiety nie będą litości.

Mam lampy depo do sprzedania jak by cię interesowało.

Edytowane przez wafeltom