Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótkie pytanie

Czy można kupić hardtop do e36 cabrioi ile kosztuje windshot do e-36 bo chyba nie ma w standardzie?

Dzieki za info

Pozdro

Obarek

Opublikowano

Na 100% można kupić Hardtop a co do ceny to zależy od stanu i czy nowy czy używka.Myśle że tak 3tys-6 musisz szykować :cry2:

Jak to coś ci pomoże to dzwoń lub wyślij sms pod nr00447944666609w języku angielskim(LONDYN)Ogłaszają sie że mają do każdej BMki i w każdym kolożę Postaram się znależć ci ich strone :cool2:

Opublikowano
z hardtopami i windshotami to ceny uzależnione sa od sezonu. ja za windshott w srodku zimy płąciłem 400zł w idelanym stanie, teraz lato sie zbliża to po 600zł chodzą noi to samo jest z hardtopami w zimie za dobry okaz musiałeś dać ok 4-4,5, tyś a w lecie kupisz juz za 3,5 taki sam

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Myśle że troche przesadziłem i niepotrzebnie wystraszyłem :twisted2: Skocz na ebay tam są od150-250 euraczów plus około30 euro wysyłka!
Opublikowano
Ja widzialem kiedys na gieldzie granatowy w idealnym stanie za 1600 PLN wiec mysle , ze do 2 kPLN znajdziesz .
Opublikowano
Ja widzialem kiedys na gieldzie granatowy w idealnym stanie za 1600 PLN wiec mysle , ze do 2 kPLN znajdziesz .

jak do E36 to nie uwierze :duh: , do E30 tez nie bardzo , chyba że gośc miał nóż na gardle bo mocno przytyrane egzemplarze chodzą w Niemczech po 600 EUR

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano (edytowane)

jak do E36 to nie uwierze :duh: , do E30 tez nie bardzo , chyba że gośc miał nóż na gardle bo mocno przytyrane egzemplarze chodzą w Niemczech po 600 EUR

Widzialem na gieldzie w Gliwicach , gosc mowil , ze do E36 (pamietam , bo myslalem o Cabrio ale niestety fundusze wtedy nie pozwalaly , moze za kilka miesiecy... :wink: )

Edytowane przez MADEJ
Opublikowano

Widzialem na gieldzie w Gliwicach , gosc mowil , ze do E36 (pamietam , bo myslalem o Cabrio i pytalem dokladnie , ale niestety fundusze wtedy nie pozwalaly , moze za kilka miesiecy... :wink: )