Skocz do zawartości

[E87] 118d 2007 szybko dzialajace kierunkowskazy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema.

od trzech dni mam problem ze swiatlami. po zapaleniu silnika zapala sie blad swiatel zewnetrznych a kierunkowskazy dzialaja 2 razy szybciej a po wlaczeniu awaryjnych kierunki dzialaja normalnie. sprawdzilem wszystkie zarowki i przeciscilem styki ale nic nie pomoglo. dodatkowo wczoraj podczas jazdy blad swiatel na sekunde zgasl i pojawil sie znowu. moze ktos ma jakis pomysl.

dzieki

pozdrawiam

Opublikowano

Podświetlenie tablicy rejestracyjnej sprawdzał? ;)

p.s.Radzę sprawdzić światła dokładnie w momencie gdy są te "szybkie" kierunkowskazy-stań gdzieś na poboczu i wtedy sprawdzaj.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
  • Autor

Siema

Wczoraj otwierajac samochód zauważyłem ze nie swieci sie jedna z żarówek podswietlania tablicy. Stuknalem w nia i sie zapalila. Kierunkowskazy teraz migaje normalnie ale blad swiatel dalej jest. Wiec dzis wymienilem obie żarówki tablicy i dalej nic blad jest. Moze ktos ma jakis pomysl??

Opublikowano
Musisz wykasowac błąd z tego co wiem.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)