Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakiej S8;) w niemczech nie ma S8! - to już A2 jest:)

M5 stchórzyła, dosłownie, na forum koleś napisał że przy 80 trakcja mu się włączała, tak jakby nam się nie włączała :)

335d (ktore objezdza 550xd oraz szla rowno z modzonym 650i) objechane, 220 2długości.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

M5 stchórzyła, dosłownie, na forum koleś napisał że przy 80 trakcja mu się włączała, tak jakby nam się nie włączała :)

335d (ktore objezdza 550xd oraz szla rowno z modzonym 650i) objechane, 220 2długości.

hehehehh :cool2: . Wszyscy mieli takie same warunki wiec szanse podobne.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

PawełRat koledze z M5 się spieszyło, ale po drodze gdzieś znikł :)

W sumie szkoda, że nie pojechałeś bo te 335d miałoby z Tobą duży problem, stawiałbym na remis :)

wujekwadus kurde szkoda, że nie pojechaliśmy kiedyś z tą 650i - widzę teraz, że mielibyśmy szanse :x

Opublikowano
Niestety nawet po zrównaniu mas 335i była szybsza ;)

Jakoś nie wierzę w te 350KM w tej 335d, ale trzeba dać jej szansę do rewanżu na suchym i rozwiać wątpliwości w sprawie trakcji

Ale to jest 350KM minus vat daje 315KM tak jak kolega mówli :mrgreen:

Opublikowano
Jak to kolega z M5 powiedzial. "Nie ma na co czekać" :mrgreen: i pojechał :mrgreen:
Opublikowano

HAHA ;)

Te 335d myśle może mieć realnie 330-340 koni seria w coupe ma 22s do 200. czyli 2s wolniej niż 550xd, natomiast moc aby te trzy sekundy urwać (bo jeszcze trzeba piątke wyprzedzić) to właśnie około 40 koni (przynajmniej u mnie tak było) + 40 koni, - 2,5s do 200...

Tez żałuje tej 650i:) ale już teraz nigdy się nie dowiemy :(

Dobra panowie, to nie ma na co czekać i widzimy sie za dwa tygodnie:

tj 03.08.2012 w standardowej godzinie (20) w standardowym miejscu (wola park)

Opublikowano
Ajm sory A2 :D dziwne bo jak podszedł do Michała to bardzo pewny siebie był a póżniej trakcja :D Ja osobiście boje się takiej pogody z tymi oponami przyznaje się bez bicia, ale na suchej staje do walki. Wujek chyba 2.08 bo 3.08 to piątek, chyba że się coś zmieniło ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

hehehehh :cool2: . Wszyscy mieli takie same warunki wiec szanse podobne.

zaraz zaraz ja jechałem po suchym :mrgreen:

Opublikowano
co tak zamarlo cos

sprzedam E90 . 2007 r. 214 tys km . bezwypadkowa

http://images9.fotosik.pl/3382/17096446618ee79emc.jpghttp://images9.fotosik.pl/3382/f4b104e47553a614mc.jpghttp://images9.fotosik.pl/3382/52cc5e934e5d2209mc.jpg

Kamil

Opublikowano

Witam.

Będę w czwartek w Warszawie i zamierzam dojechać na ten "zlocik". Chcę popytać bardziej doświadczonych o parę spraw - dot. E91. Nie byłam do tej pory na takim spotkaniu - mam nadzieję łatwo Was tam znaleźć ? Ulica Górczewska?

Opublikowano
Witam.

Będę w czwartek w Warszawie i zamierzam dojechać na ten "zlocik". Chcę popytać bardziej doświadczonych o parę spraw - dot. E91. Nie byłam do tej pory na takim spotkaniu - mam nadzieję łatwo Was tam znaleźć ? Ulica Górczewska?

sławna mapka

http://strony.aster.pl/capoeira/aaa.png

i do czwartku (start godz. 20.00)

Opublikowano
wujek jak karetka jedzie to na bok!!!!!! hehe żart, jechaliśmy w odwrotnych kierunkach, nie trudno zauważyć trójeczkę nawet jak jestem skupiony na jeżdzie. W czwartek melduje się pod wola parkiem.
Opublikowano

Dzisiejszy zlot był bardzo ciekawy ;)

Oprócz sztandarowych e9x na zlocie było dobrze nam znane 645i oraz 530i (PawelRat oraz Gorik79)

oraz całkiem nowe E30 320 w stanie takim że wszystkim szczęki opadły ;)

Dodatkowo bonusowo odwiedziły nas koleżanki z Kielc, którym miejmy nadzieje się podobało ;)

Zachaczyliśmy kulturalnie o cargo.

Do zobaczenia za dwa tygodnie ;)

Opublikowano
Potwierdzam, było bardzo ciekawie, koleżanki z Kielc osobiście mi zaimponowały spontanicznością, ciekawe jak się dalej bawiły przy salsie :D ps. mi osobiście wypad na cargo podwujnie sie udał :8) :cool2: Dzięki za super atmosfere!!!
Opublikowano
Potwierdzam, było bardzo ciekawie, koleżanki z Kielc osobiście mi zaimponowały spontanicznością, ciekawe jak się dalej bawiły przy salsie :D ps. mi osobiście wypad na cargo podwujnie sie udał :8) :cool2: Dzięki za super atmosfere!!!

coś się jeszcze działo ciekawego na cargo jak pojechaliśmy?

PS. Czyżbyś nową miłość spotkał ;) żart