Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
heheh sołtys. JA zaproponowalem miejsce i ewentualna date. Zapytalem rowniez kto jedzie na zakupy i na tym sie skonczylo. moze spot dzisiaj to so obgada?
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Srajfon poprawił prognozę i zapowiada ładną niedziele!!! :)

Geleranie tak: pabloM, możemy się umówić na zakupy na sobotę wieczór (pojadę z Tobą aby nie było Ci smutno:D) i kupimy co trzeba, jednak najpierw DEKLARACJA kto będzie?

1) wujekwaLdus + samica

2) pabloM + dzidzia

3) sirragh + samica

4) gorik79 + samica (ale tu nie wyrazil pewnosci)

5) kacpercio + bmw :)

6)?

W takim przypadki proponuje skladke 30 pln za autko,

co kupimy:

- pieczywo

- sos/keczup

- dużo picia :)

- COŚ NA KOMARY

- mięsko :)

- talerzyki/sztućce

- węgiel/rozpałkę

- grilla weźmie sołtys :)

Jeśli chodzi czas i termin spotkania (i dokładnie jeszcze raz miejsce wklej pabloM)

To ja mogę gdzieś tak od około 14.00/15 (Ani babcia ma urodziny czy imieniny no i trzeba troszkę posiedzieć)

Więc może spotkajmy się albo z wieczora (chociaż wtedy może być dużo ludzi) no albo nie wiem.... decyzje co do godziny zostawiam większości.

Mi pasuje wszystko po 15.00... :)

Pozdr!

Opublikowano

Umieść zdjęcia, to będę wiedział czy brać swoją :)

Nie no żart :)

Dobra, to ja jestem ND jestem tak ok 15.00 :)

pabloM - sobota zakupy, zgadamy się telefoniczne.

Składki odbierzemy na miejscu, tylko niech każdy z was da 100% info że będzie :)

Opublikowano

Ja tak jak pisałem wcześniej w niedzielę od godz. 20 może trochę wcześniej mogę się zameldować. Będę dzwonił do Sołtysa jak się sprawy mają i czy jest sens przyjeżdżać czy już towarzystwo udało się do domu.

Jeżeli będziecie jeszcze o tej 20 to przyjadę.

PS. Chociaż kromkę chleba i trochę ketchupu dla mnie zostawcie jak coś :D

U mnie mogą być dwie samice...

jeśli ta dodatkowa jest wolna i pełnoletnia to mogę się zaopiekować :)

rozumiem, że jak skręcę w tą ulice Papirusów to jadąc cały czas prosto do grilla dojadę i nie zbłądzę? Czy mam dymu wypatrywać lub się węchem kierować ;)

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
A nie lepiej pojechać nad Zegrze? Usiąść w jakiejś knajpie, zjeść kiełbe a później przejść się na plażę ?
Opublikowano
A nie lepiej pojechać nad Zegrze? Usiąść w jakiejś knajpie, zjeść kiełbe a później przejść się na plażę ?

w niedziele to tam jest zatrzęsienie. A teraz jak się wakacje zaczęły to już w ogóle. Ciężko też tam zaparkować. Ta miejscówka którą znalazł Sołtys wydaję się w porządku i teraz powinno być tam luźno jak ludzie pouciekali z wawy.

Zegrze jest dobrym pomysłem ale nie w weekend :)

Opublikowano

To teraz ja . Grila niestety nie mam( sie polamal i poszedl out)

Niech ktos wezmie telewizor to sie na meczyk zerknie :)

Opublikowano
To teraz ja . Grila niestety nie mam( sie polamal i poszedl out)

Niech ktos wezmie telewizor to sie na meczyk zerknie :)

Trzeba kupić grilla spotowego. Ma ktoś tuner TV w swojej maszynie? ewentualnie jakiś telewizor mały na baterię. Chyba, że ktoś ma kompa z kartą TV. Ja mam kartę ale została ona w mieszkaniu w Wawie i nie chce mi się w niedziele po nią zajeżdżać, bo i tak ja spóźniony będę :)

Opublikowano (edytowane)
no to panowie,

po "grillu" - czy czymkolwiek :) można jechać na mecz na strefę kibica... co wy na to :)?

byłem wczoraj.

Nie będzie gdzie zaparkować, ewentualnie gdzieś przy metrze by trzeba. Dużo kombinowania.

Ja mogę oczywiście auto odstawić i metro mam pod nosem i dojechać do strefy :) jedyny plus to, że się napije rozwodnionego carlsberga za żeton za 8 zł :mrgreen:

na finale może być ciasno

a o to foty ze strefy z meczu Niemcy - Włochy. Więcej nie wkleję ze względu na ochronę danych osobowych:)

http://images46.fotosik.pl/1641/b4672ad6019d87d6.jpg

http://images40.fotosik.pl/1676/849695518a754d66.jpg

Edytowane przez kacpercio
Opublikowano
E tam. Strefe kibica mam w garazu :) przyniose jakis telewizor pifka i nie bede sie martwil gdzie zaparkowac. :)
Opublikowano
Zaparkować możemy koło mojej ex uczelni na koszykowej koło zawiszy, 10-15 min piechotką na strefę :)

E tam. Strefe kibica mam w garazu :) przyniose jakis telewizor pifka i nie bede sie martwil gdzie zaparkowac. :)

No to w końcu jest ten grill czy go nie ma?

Dajcie znać co i jak bo nie wiem czy jutro mam się streszczać do wawy czy mogę sobie spokojnie przyjechać w nocy

Jeżeli chodzi o sprzęt to grilla można kupić w pierwszym lepszym markecie budowlanym lub innym za jakieś 40 zł. Nie będzie go szkoda jak by się gdzieś przypadkiem zagubił albo niespodziewanie zepsuł:) Czyli do składki na żarcie i opał +10 zł na grilla. Majątek to nie jest. Co do oglądania meczu nikt z was nie ma karty telewizyjnej na USB? albo w miarę szybki internet przenośny :)

Ja mam tylko ze sobą srajtka 10'' a net mam z powietrza zarówno tu gdzie jestem jak i w domu więc nigdy mi nic przenośnego nie było potrzebne. A szkoda bo by sprawa transmisji była rozwiązana.

W strefie kibica jest ok. ale wygodniej jest oglądać mecz na 4 literach nie pchając się w kolejkę najpierw po żetony żeby cokolwiek kupić a później w drugiej żeby je wydać na piwo marnej jakości (straszne siki) czy Wieśmaka:)

Opublikowano
Panowie. Powiem wam tak. Moim zdaniem powinnismy zmienic date grila. Bylem teraz w tym miejscu i jest milion ludzi to po pierwsze a po drugie jest 34 st. Wiec robienie grila powinno sie odbyc wieczorem . Dla mnie nie ma problemu ale chodzimy do pracy, czesc z nas przyjedzie z dziecmi wiec jak zaczniemy ok 20-21 ????? bedzie zawsze troche chlodniej bo bedziemy wygladac jak debile ze przy 35 st robimy sobie cieple wypieki :):) Co sadzicie o zmianie daty ??
Opublikowano

Wiec robienie grila powinno sie odbyc wieczorem . Dla mnie nie ma problemu ale chodzimy do pracy, czesc z nas przyjedzie z dziecmi wiec jak zaczniemy ok 20-21 ????? bedzie zawsze troche chlodniej bo bedziemy wygladac jak debile ze przy 35 st robimy sobie cieple wypieki :):) Co sadzicie o zmianie daty ??

Zmiana dnia i godziny czy tylko zmiana godziny? bo już się gubię

W obu przypadkach jestem za :)

Opublikowano
No ja moze byl bym za zmiana daty. Bo jezelii bedzie troszke chlodniej to mozna zrobic w w normalnych godzinach
Opublikowano
Rzeczywiście można by zmienić datę grilla i zorganizować to tak tiptop, bo jak na razie to jest to wszystko w małej rozsypce.