Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Popraw fotki, póki co ciemność widzę :)
Opublikowano
Myślałeś o szkole fotografii?? Zarąbiste zdjęcia!! ;)

niestety ciemno było i ten nieszczęsny kalkulator :oops:

A nasze auta już obfotografowane ze wszystkich stron więc skupiłem się na jednym i cyknąłem takie 2 szybkie foty.

I proszę nie narzekać bo się obrażę, usunę i nie będzie wcale :evil:

Ponadto ktoś tu chyba zapomniał jak sam robił zdjęcia długopisem :)

Opublikowano
Nastepnym razem pojade przed wami z pol godzinki zebym byl na miejscu i porobie pare fotek :mrgreen:
Opublikowano
Heheh bez kitu, ale koniecznie pomyślcie o fotografie ;) hehe :mrgreen:

Ja proponowałem swoje uslugi ale mam za wolne auto :cry2: :D

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nastepnym razem pojade przed wami z pol godzinki zebym byl na miejscu i porobie pare fotek :mrgreen:

Szkoda, że z nami nie pojechałeś. Tylko chwilami łapaliśmy ciut wyższe prędkości, ale większość czasu jeździliśmy zwykłym tempem, więc spokojnie byś mógł z nami pośmigać :)

Dobrze, że kacpercio zrobił jakiekolwiek fotki, bo trzeba było jakoś uwiecznić naszego gościa z ///M :)

Opublikowano
Panowie kto chetny na tego grila,ognisko itp. Generalnie nie obgadalismy tej sprawy. Sadze ze jak bedzie paru chetnych, bedzie milo i sympatycznie to nastepnym razem bedzie wieksza frekfencja. 30 czerwiec lub 1 lipiec.
Opublikowano

Dajmy 1 lipca (ND)

Zrobmy jakas zrzutke na jedzenie i dajmy pabloM aby kupił (jak juz ogarniasz to mozesz i zarcie kupic:D)

JA jestem bardzo chetny, prawie caly dzien do dyspozycji, proponuje jednak wziac kobiety, moooze sie zintegruja z nami albo miedzy soba :)

Opublikowano
Dajmy 1 lipca (ND)

Zrobmy jakas zrzutke na jedzenie i dajmy pabloM aby kupił (jak juz ogarniasz to mozesz i zarcie kupic:D)

JA jestem bardzo chetny, prawie caly dzien do dyspozycji, proponuje jednak wziac kobiety, moooze sie zintegruja z nami albo miedzy soba :)

Spoko.Wiec 1-lipca. Ja tez jestem osiagalny wiec jest nas juz dwuch . hehehehehe. Jak tak dalej bedzie to zrobie pod garazem :norty: i klubowicze mile widziani.

Opublikowano

PabloM to już weźmy samiczkę i dzieciaka, to sobie fury poogląda jak lubi :)

Bo kolega z płocka zawsze jakieś modelki bierze to nie możemy się czuć zbyt samotnie;p

ale już nas jest trójka!! :dance:

Opublikowano

Poszła w świat informacja o zrzutce i temat grila ucichł :)

A tak na serio to jest ten grill czy go nie ma bo nie wiem czy w niedzielę mam się spieszyć z powrotem do Wawy czy nie?

Zaznaczam, że mogę dotrzeć na miejsce dopiero koło godziny 20. Więc jeśli macie zamiar grillować od rana to pewnie tak długo nie wytrwacie :)

Opublikowano

Ja patrze na pogodę w ND to ma być burza... ale liczę że srajfon kłamie,

zakupy najwyżej zrobi się w sobotę, przed grillem, godzina jest na razie jakaś cicha, ale pewnie od południa się jakoś pojawimy :)

Opublikowano
Ja patrze na pogodę w ND to ma być burza... ale liczę że srajfon kłamie,

zakupy najwyżej zrobi się w sobotę, przed grillem, godzina jest na razie jakaś cicha, ale pewnie od południa się jakoś pojawimy :)

tysiak ci pekł :) no to wiadomo kto stawia :)

No to ja zadzwonię jak się sprawy mają w niedzielę do sołtysa z kumbi