Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Troszke tytul powinien byc inny. " zlot pod narodowym " a nie " perelki PRL-u " a skoro tak to was jak i innych w miare nowych aut nie powinno tam byc.
Opublikowano
Robi sie juz powoli kaniec wakacji. Czy robimy jakiegos grila ? wychodzimy na jakies napoje % ?
Opublikowano
Ja dziś jestem na skarpie, tam mamy spot, później idziemy spacerkiem nad wisłe do niby klubu ( 3 bary, dwa rodzaje muzyki, dużo miejsca żeby usiąść i ewentualnie potańczyć, ostatnio nawet panieńskie tam było ) więc fajnie jak byście podjechali.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ja dziś jestem na skarpie....

Paweł tylko nie skacz :D

Ja mogę jakieś piwko/dwa wypić, chociaż na spota też bym podjechał :) Można jechać dziś na spota a jutro np. ustawić się na piwo.

Albo brać dziś na spota kierowców/kierowczynie i coś się później wymyśli :D

Opublikowano

ja to bym podjechał na spociszcze jakieś.

% to ja raczej nie

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano

Dzieki za milego spota,

mam namiar na jednego goscia co robil nam zdjecia wiec jak tylko beda to wam je umieszcze ;)

a tymczasem tym ktorym mowilem ze widzialem I8 w niemczech oklejone to bylo to wlasnie takie:

994579_10151843037182269_157686196_n.jpg

Opublikowano

Spot mily, pogadanki rowniez.

gdyby wsadzili do i8 s85 v10 + DKG to mogloby byc monstrum, a tak to wiemy ze nie bedzie czegos takiego. Przynajmniej przez 2-3 lata...

Wydaje mi sie, ze jakby wlozyli do poprzedniej generacji emek z v10 skrzynie dkg to te auta bylby szybsze od nowych m z v8 biturbo. W koncu bylo cos takiego i nazywalo sie m5 e60 csl.

Gdyby babcia miala wasy

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle