Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ja się pisze. A czy Zalew czy Sopot to ja się dostosuje, aczkolwiek fajnie by było polecieć nad morze ...:)

dziqsek dzięki za zaproszenie, jak dla mnie w góry to na narty zimą ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Widzę, że później jazdy testowe się odbywały... :)

PabloM dobra robota :)

...A tak na poważnie, to postaram sie po niedzieli zdjąć "kaganiec"...

Zdejmij zdejmij, bo w pewnym momencie staniesz w miejscu a wujekwadus zniknie Ci z pola widzenia :mrgreen:

Waldek daj znać jak będziecie jechali, jak będę czasowy to poganiam się z wami.

ja tez poprosze o powiadomienie

Opublikowano
łojej mialem na mysli okolice wawy. Dalszy wyjazd bedzie trudniej z mojej strony.
Opublikowano

Ładnie. Widzę aut coraz więcej :). I zdjęcia co raz lepsze ;) hehe :cool2: :mrgreen:

Jutro przyjeżdżam na Orange Warsaw Festival zostaję na 2dni. Także może uda się nam jakoś spotkać. Ale nie wiem jak %%% ;) hehe

Pzdr.

Opublikowano
łojej mialem na mysli okolice wawy. Dalszy wyjazd bedzie trudniej z mojej strony.

spoko to na razie spontaniczny pomysł, na początek myśle te zegrze nie jest złym pomysłem... lub jakieś inne miejsce z akwenem wodnym lub ładnymi widokami :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja tez swojej drugiej połowie nawinołem temat z morzem i został odrzucony a mogło byc tak fajnie :cry:

Opublikowano

ja tez swojej drugiej połowie nawinołem temat z morzem i został odrzucony a mogło byc tak fajnie :cry:

Ja nawet nie powiem bo znowu przypali mnie żelazkiem :)

Opublikowano
hahaha, z drzewami do lasu panowie :P

lepiej się rozkoszować dobrym towarzystwem i furami, kobiety mamy na co dzień :)

Taaa to jak byś z mortadelą wszedł do miesnego :) Mozemy sie złapać w miedzy czasie i pomyslec nad jakims miejscem.

Opublikowano

mega foto! przydała by się "big" wersja :) no i wiecej..., ten głupi słup zasłania mi auto :)

Dzieki :-) tym razem musi wystarczyc taka wersja (uzywalem telefonu a nie sprzetu :-)) Tak sie ustawiliscie, to i slup zostal ;-)

Ps. Czy mnie oczy nie mylily, kiedy dluzszy czas przed meczem widzialem na TVP INFO pod dachem Narodowego jednego z wczorajszych klubowiczow ? :-)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
http://www.plejady.pl/bmw/Pano_0026popr.jpg

mega foto! przydała by się "big" wersja :) no i wiecej..., ten głupi słup zasłania mi auto :)

zleciłem juz wycięcie słupa dla Ciebie :D

Opublikowano

Dzieki :-) tym razem musi wystarczyc taka wersja (uzywalem telefonu a nie sprzetu :-)) Tak sie ustawiliscie, to i slup zostal ;-)

Ps. Czy mnie oczy nie mylily, kiedy dluzszy czas przed meczem widzialem na TVP INFO pod dachem Narodowego jednego z wczorajszych klubowiczow ? :-)

Ja po paru %%% widzialem nawet kilku klubowiczów tylko ze na murawie :):)

Opublikowano
Ale czemu ja na tym zdj odchodzę ze spuszczoną głową ? Musieliście mi coś brzydkiego powiedziec ;-] Ja bym atakował przedmiescia i jakieś pole nieświadomego rolnika ;-]
Opublikowano
Ale czemu ja na tym zdj odchodzę ze spuszczoną głową ? Musieliście mi coś brzydkiego powiedziec ;-] Ja bym atakował przedmiescia i jakieś pole nieświadomego rolnika ;-]

Oni wogole byli niemili. Mnie juz nie było :)

Opublikowano

Oni wogole byli niemili. Mnie juz nie było :)

Panowie ja jutro pojadę po pracy na mały rekonesans w Konstancinie nad Wisłę i obcenie czy jest tam jakaś miejscówka gdzie się da wjechać i z której nikt nie będzie nas przepędzać jak się rozpali grilla.

Zalew Zegrzyński i jego okolice są niestety zatłoczone i byśmy musieli cały czas pilnować czy nikt nie podprowadza nam kiełbasy :)

Opublikowano
A ja wam powiem ze jak sie wylatuje 7-ka z Wawy w strone Gdańska po prawej stronie jest MC donalds i za nim jest miesccowka na parking, ognisko ew gril itd. :cool2:
Opublikowano
to może przy tym Mc zostaniemy :P

sprzedam E90 . 2007 r. 214 tys km . bezwypadkowa

http://images9.fotosik.pl/3382/17096446618ee79emc.jpghttp://images9.fotosik.pl/3382/f4b104e47553a614mc.jpghttp://images9.fotosik.pl/3382/52cc5e934e5d2209mc.jpg

Kamil

Opublikowano
A ja wam powiem ze jak sie wylatuje 7-ka z Wawy w strone Gdańska po prawej stronie jest MC donalds i za nim jest miesccowka na parking, ognisko ew gril itd. :cool2:

Chcesz robić im konkurencję, jeszcze wylecą ci w czerwonym ze środka i będą nas ganiali po polu :) Mówisz o tym MC'D w Łomiankach? Bo jeśli tak to jakoś nie pamiętam, żeby tam było jakieś pole za:) tam gęsta zabudowa

Opublikowano
No. Do łomianek to jeszcze kawalek ale ten na wysokosci wólki weglowej. Masz Mc-d i jedziesz w strone parku . Moim zdaniem spoko miejsce ale mozna pomyslec o czyms innym. Ja moge podjechac trzasnac fotki i dam na forum
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
PabloM to miejsce o którym mówisz jest w porządku. Jest na czym usiąść i przy czym zjeść :)