Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

16sta to w cholere wcześnie :) nie wiem czy jak w tygodniu to nie lepsze godziny typu 19'sta-20'sta...

no ale jak tam większość da radę... jednak o 16.00 to ja normalnie pracuje jeszcze :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

To się kolega rozkręcił :)

16 zdecydowanie za wcześnie. Tak jak pisze wujekwadus minimum 19:00

Swoją drogą ciekawe, czy będą ponowie te same osoby co na ostatnim spocie, bo póki co to tylko ja i wujekwadus się powtarzamy :)

Opublikowano
hej panowie... miałem być... niestety lub stety w czasie spotu w niedzielę umówiłem się z klientem zainteresowanym zakupem mojego auta. Transakcja w tym tygodniu... Siła wyższa, rozumiecie... ;) pozdr.
Opublikowano
Hmm ja na tygodniu nie dam rady ot tak przyjechać :(

heh Ty i tak dobry jestes ze z Lublina sobie przyjechałeś :mrgreen: :cool2:

Opublikowano
spoko eXiDe, to nie ostatni zlot..., jeszcze zdążysz kilka rundek Lublin - Warszawa - Lublin zrobić:) miejmy nadzieje, że faktycznie zrobi się stała ekipa bo tak jak 335i pisał na razie to my dwaj sie powtarzamy :)
Opublikowano
spoko eXiDe, to nie ostatni zlot..., jeszcze zdążysz kilka rundek Lublin - Warszawa - Lublin zrobić:) miejmy nadzieje, że faktycznie zrobi się stała ekipa bo tak jak 335i pisał na razie to my dwaj sie powtarzamy :)

Przeciez napisalem ze bede :evil:

Opublikowano

Panowie next time postaram się zabrać ze sobą przynajmniej dwie e90 :) no i żonę ;P - bo samego tym razem mnie nie puści :)

Pzdr.

Opublikowano

Witam

Czytam i stwierdzam, że przydałby się napływ świeżej krwi. Co do terminu to przyszły czwartek nawet odpowiada, tylko co do godziny mi by pasowało koło 20. Wrócić z pracy i przebić się jeszcze przez pół miasta do Wola Parku to się niestety zejdzie. Także jakby mini zlot ustalony został na 26.04 około godziny 20 to bym z chęcią do Was podjechał.

Opublikowano
ooo....udało się coś zaplanować :D

sprzedam E90 . 2007 r. 214 tys km . bezwypadkowa

http://images9.fotosik.pl/3382/17096446618ee79emc.jpghttp://images9.fotosik.pl/3382/f4b104e47553a614mc.jpghttp://images9.fotosik.pl/3382/52cc5e934e5d2209mc.jpg

Kamil

Opublikowano (edytowane)

Zobaczymy ile nas bedzie tym razem. Można by trzasnąć delikatny crusing jak juz sobie pogadamy . :mrgreen:

ok lista obecności.

1. PabloM

2. wujekwadus

3. 335i

4. gorik79

5. kacpercio

Edytowane przez PabloM
Opublikowano

Również się piszę w wyznaczonym terminie. Wieczorny oblot miasta... czemu nie. Dzisiaj czytałem ze niedługo Hania i SPEC rozpoczynają wykopki, a może jeszcze inni również ochoczo dołączą przed EURO, więc Crusing będzie utrudniony.

PS. Jak Dojcze przyjadą na mistrzostwa będą się mogli swojsko poczuć jak w 1945 r., sentymentalnie tak jak zapamiętali warszawę pod koniec wojny;)

Opublikowano

Wszystko co BMW e9x się nadaje:)

Jeśli chodzi o nocny 'krusing' to musimy to ustalić na spotkaniu... jaka trasa, o której godzinie, jaki styl jazdy(preferuje bez szaleństw - to miasto)... czy nagrywmy filmik i montujemy...

jaki cel? czy jedziemy "na kawę" czy "na plac trzech krzyży zrobić sobie fajne foto" dużo rzeczy do dogadania...

JA to bym najchętniej do niemiec pojechał :))))