Skocz do zawartości

Prosze o reupload instrukcji e90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronce BMW podajesz VIN i mailem przyślą Ci instrukcję obsługi do Twojego auta.

Albo podaj mail, to Ci prześlę.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Faktycznie na stronce jest taka opcja, tylko że w moim przypadku to nie działa :( (opcja data pierwszej rejestracji w Polsce rozpoczyna się od 2011 w dół... :() Myślicie, że jak ściemnię, że dwa lata temu była rejestrowana to doślą instrukcję mimo to?!
Opublikowano
U mnie zadziałało ;)
Opublikowano
Działa :cool2:
Pozdrawiam
Opublikowano

A ja nie wiem czy działa, bo nie ma możliwości wprowadzenia prawdziwych danych: samochód jest z 2010 a zarejestrowany w po raz pierwszy Polsce w 2013 (czego nie da się wpisać, a z rozwijanego paska można wybrać max. 2011 r) :evil:

Prośba - jeśli komuś się udało to może prześlecie mi instrukcję (E91 lift 320d)

Z góry dzięki :D

Opublikowano
A ja nie wiem czy działa, bo nie ma możliwości wprowadzenia prawdziwych danych: samochód jest z 2010 a zarejestrowany w po raz pierwszy Polsce w 2013 (czego nie da się wpisać, a z rozwijanego paska można wybrać max. 2011 r)

Prośba - jeśli komuś się udało to może prześlecie mi instrukcję (E91 lift 320d)

Z góry dzięki

Link podany przez ewrybady kilka postów wyżej działa - sprawdziłem ponownie.

Nie rozumiem, co ma wspólnego wpisywanie danych z pobieraniem instrukcji obsługi :shock: :?:

Pozdrawiam
Opublikowano

http://www.inchcape.com.pl/repozytorium/viewer_lista/dokumenty_bmw/instrukcje_obslugi.html

Tutaj masz pare instrukcji :)

http://www.inchcape.com.pl/repozytorium/userfiles/viewers/e91-instrukcja/index.html a ta do twojego modelu e91:)

Też niedawno pisałem do admina w tej sprawie PW ale bez odpowiedzi i znalazłem tą stronke

Opublikowano

Też pisałem ale do mocher 30 - bez echa. Mam wrażenie, że taki forumowicz nie istnieje albo jakiś słup :mrgreen:

Takie niedziałające wątki powodują BAŁAGAN a admin zajęty :cry:

Pozdrawiam
Opublikowano
Wielkie dzięki :)