Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dzisiaj zauważyłem,że na wyświetlaczu na desce rozdzielczej widnieje stan przebiegu o 10% niższy aniżeli wtedy gdy korzystam z drugiego kluczyka. Czy to się uaktualni? Czy spotkaliście się z czymś takim?

Auto jest u mnie od nowości-jestem pierwszym właścicielem.

Pozdrawiam-Mikołaj

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Witam,

dzisiaj zauważyłem,że na wyświetlaczu na desce rozdzielczej widnieje stan przebiegu o 10% niższy aniżeli wtedy gdy korzystam z drugiego kluczyka. Czy to się uaktualni? Czy spotkaliście się z czymś takim?

Auto jest u mnie od nowości-jestem pierwszym właścicielem.

Pozdrawiam-Mikołaj

Jeżeli jeden z kluczyków długo nie był używany, to po jego użyciu, przebieg powinien się zaktualizować.

Tylko trochę dziwna sprawa, bo wydaje mi się, że przebieg, który wyświetla się na desce, pobierany jest z modułu CAS, a nie z kluczyka. Ale może się mylę.

Opublikowano
To samo powiedzieli mi w serwisie na temat aktualizacji przebiegu. Z tym,że u mnie aktualizuje się już cały tydzień ;)

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)