Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam !!! Mam pytanie poniewaz aktualnie posaidam normlane felgi stalowe 15 calowe z oponami 195/65 zimowymi. Na nastepna zime chce zmienic felgi tez na stalowki ale teraz chodzi mi o takie co maja wystajacy lekko rant widze niekiedy w innych e46 zimówki stalowe ze wystaja im bardziej na zewnatrz i wygalda to duzo lepiej niz na moich i tutaj prosiłbym o pomoc jakie to bedzie oznaczenie takich felg stalowych i jakby ktos mogł jakies fotki takiej felgi podesłac , na nastepna zime bede zakładał opony 205. No chyba ze oprócz tych stalowych felg ktos mi poleci oraginlne bmw 15 calowe psujace do e46 tez z lekkim rantem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Polecam 16-calowe felgi o szerokości 7-cali z e90 z et31, wg mnie najlepsza opcja, przód zrównał się z rantem błotników, tył lekko schowany, jest gdzieś mój temat ze zdjęciami, jak odgrzebię to wrzucę :wink:

viewtopic.php?f=69&t=194688&p=1419767&hilit=felgi#p1419767

Rant jest w rzeczywistości spory, na sucho lepiej widać. Nie widziałem jeszcze takiej kombinacji w coupe, ale w turasie wygląda zdecydowanie lepiej niż ori :P

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Własnie o takie felgi mi chodziło dzięki !!! Czyli ich oznaczenie to 7 / 16 /Et31 model e90 tak ??? I jakie masz na nich zimowe opony załozone chodzi mi o szerokość ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie tak, sporo jest tych felg na allegro, ja zapłaciłem przed zimą za kpl. 350 zł, w idealnym stanie. Opony standardowe pod 7 cali, czyli 205/55/16.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.