Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Jak w temacie, potrzebuje informacji gdzie w sedanie powinien się znajdować wzmacniacz radia?? Wszystkie znaki na niebie i ziemi i wskazują na lewą stronę bagażnika, jednak tam jest pusto. Do dam ze mam CD radio, które nagle odmówili posluszenstwa. Sprawdzilem bezpieczniki, podmienilem caly zestaw z innego auta i cisza. Dodam ze jak podłącze malý model z e36 pod glowne gniazdo to gra idealnie. Mam wrażenie jakby winny byl kabel od dolnego panelu idący pod kokpit. I tu kolejne pytanie. Czy on idzie do wzmacniacza lub jakiegoś Modulu i wraca do tunera? Jeśli tak to gdzie tego szukać??

viewtopic.php?f=72&t=117890

Opublikowano

Kolego byłeś blisko ale jednak nie trafiłeś, szukaj z lewej strony ale w słupku przy podszybiu. A kabel idzie jeden bezpośrednio ze wzmacniacza do radia luknij na foto

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DD31&mospid=47539&btnr=65_0215&hg=65&fg=30

Sorki mój błąd :duh: pojechałem ze wzmacniaczem antenowym :nienie:

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.