Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Type

Value

VIN WBAVG91000VG51720

Type code VG91

Type 320D OL (EUR)

E series E90 ()

Series 3

Type LIM

Steering LL

Doors 4

Engine N47

Displacement 2.00

Power 130

Drive HECK

Transmission MECH

Colour BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Upholstery STOFF FLUID/ANTHRAZIT (ALAT)

Prod.date 2007-10-17

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selection of COP relevant vehicles

S1CBA CO2 UMFANG CO2 package

S1CCA AUTO START STOP FUNKTION Auto start/stop function

S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION Brake Energy Regeneration

S249A MULITFUNKTION FUER LENKRAD Multifunction f steering wheel

S2BGA LM RAEDER DOPPELSP.161/MISCHB. BMW alloy wheel, double spoke 161

S2PAA RADSCHRAUBENSICHERUNG Lug bolt retainer

S302A ALARMANLAGE Alarm system

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Interior mirror with automatic-dip

S441A RAUCHERPAKET Smoker package

S465A DURCHLADESYSTEM Through-loading system

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Sports seat

S493A ABLAGENPAKET Storage compartment package

S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Interior trim strips, alu, brushed, fine

S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Armrest front, retractable)

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Headlight cleaning system

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC), rear

S520A NEBELSCHEINWERFER Fog lights

S521A REGENSENSOR Rain sensor

S522A XENON-LICHT Xenon Light

S534A KLIMAAUTOMATIK Automatic air conditioning

S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Cruise control

S563A LICHTPAKET Light package

S5ACA FERNLICHTASSISTENT High-beam assistant

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL Navigation system Professional

S620A SPRACHEINGABESYSTEM Voice control

S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Preparation f mobile phone w Bluetooth

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM HiFi speaker system

S6FLA USB-AUDIO-SCHNITTSTELLE USB/Audio interface

S704A M SPORTFAHRWERK M Sports suspension

S710A M LEDERLENKRAD M leather steering wheel

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Headlining anthracite

P7APA PAKET DYNAMIC + ADVANTAGE Dynamics + Advantage package

P7RSA COMFORT PAKET Package Comfort

S845A AKUSTISCHE GURTWARNUNG Acoustic belt warning

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Retailer Directory Europe

S868A SPRACHVERSION NIEDERLAENDISCH Language version, Dutch

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Delete cross-pattern operation

S886A HOLLAENDISCH / BORDLITERATUR On-board vehicle literature Dutch

S896A TAGFAHRLICHTSCHALTUNG Daytime driving light switch

S8S2A KODIERUNG ALARMSIGNAL Coding alarm signal

S8S3A AUTOM. VERRIEGELUNG BEIM ANFAHREN Automatic locking when driving off

S8SPA COP STEUERUNG Control unit COP

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Exterior parts in vehicle color

S548A KILOMETERTACHO Kilometer-calibrated speedometer

http://talarek.otomoto.pl/bmw-320-2-0d-177km-m-pakiet-xenon-navi-C27612509.html

Czy możecie okerśclić stan po linku z ogłoszeniem ? Coś budzi waszą niepewność ?

Opublikowano

Co budzi wątpliwości??

Standardowo: rok, cena, przebieg

Opublikowano
Dokładnie, skąd ta cena?? Mam auto w tym roczniku z podobnym wyposażaniem i przebiegiem, i uwierz mi, że za tyle na pewno bym jej nie sprzedał. Popatrz na ceny na mobile tego rocznika i już będziesz wiedział co jest nie tak.
Opublikowano

Rok podany w ogłoszeniu to 07/2008 po winie 10/2007.

Przebieg ? Po czym to sądzicie ? Czy po prostu wychodzicie dla zasady z założenia że wszystkie auta maja przebiegi ponad 200 tys, tak jakby z salonu wychodziły już z nabitym licznikiem na 100 tyś... auto 5 letnie z holnadii 1200000/5= 240000 Wydaje mi sie to wiarygodny wynik biorąc pod uwagę wielkość tego państwa ....

Opublikowano
Dokładnie, najlepiej właśnie jak ktoś chce niski przebieg to kupować autka z Holandii, Danii, Belgii albo Węgier. Tycie państewka, niskie przebiegi. W dodatku ilość mieszkańców i obszar zbawiennie wpływają też na ceny, oczywiście relacja jest proporcjonalna, czyli ceny też niskie. CBDU.
Opublikowano
Rok podany w ogłoszeniu to 07/2008 po winie 10/2007.

Przebieg ? Po czym to sądzicie ? Czy po prostu wychodzicie dla zasady z założenia że wszystkie auta maja przebiegi ponad 200 tys, tak jakby z salonu wychodziły już z nabitym licznikiem na 100 tyś... auto 5 letnie z holnadii 1200000/5= 240000 Wydaje mi sie to wiarygodny wynik biorąc pod uwagę wielkość tego państwa ....

24000 km to raczej normalny przebieg w Polsce, w Holandii niestety x 2 - no chyba ze auto miało dzwona i stało gdzies na placu.

Tak jak mówiłem załatw zdjecia pod maska i holenderski nr rejestracyjny z dokumentów, to bedziemy cos wiedziec.

A tak btw to oznaczenei z klapy gdzies znikneło bo nie widze w VIN informacji na ten temat

Opublikowano

I o takie szczegóły mi chodziło :) Zdjęcia ma przysłać wstawię jak dostane...

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM HiFi speaker system

Mam jeszcze pytanie odnośnie tego. Wie ktoś może co zawiera ten zestaw ? Nigdzie nie mogę tego znaleźć

Opublikowano

Zdjecia zrobione tak, zeby nic nei zauważyć

Na pewno brakuje jednej uszczelki na lewym błotniku (ona same nie odpadają) i ten błotnik raczej malowany - świeci się rynienka (ale to moze tez byc efekt wody) i to samo tyczy sie prawego. Brak śruby w kierownicy powietrza - czyli ktoś rozkręcał i zgubił, brak zabezpieczenia na kabel plusowy

Opublikowano (edytowane)

Kolego florus, jeśli jesteś zainteresowany autem to bierz VIN i leć do ASO Breczko, i tam jak ładnie poprosisz miłą (i niczego sobie) kobietkę na serwisie i poda Ci historię seriwsową autka, i wówczas jak się przebieg potwierdzi będzie można brać się za szpary w błotnikach czy też brakujące uszczelki.

Do tego sprawdź czy w Holandii właścicielem auta nie była firma, i czy nie ma przekrętu na Vacie.

Poza tym wątpie, że wg ogłoszenia auto ma szpere :mad2:

Edytowane przez btomek

Namieszałeś w mojej głowie

Jednym gestem, jednym słowem

Nie musisz przynosić mi fiołków i bzów,

Wystarczy mi, ŻE JEŹDZISZ BMW ;)

Opublikowano
Ok i pewnie tak jutro zrobię... A tak wykraczając poza to ogłoszenie jakie są średnie ceny tego modelu w podobnym wyposarzeniu. Chodzi mi dokładniej o to czy w granicach 40-45 tyś znajdę coś godnego zainteresowania ? Jak na razie moje 4 miesięczne poszukiwania są mało owocne...
Opublikowano
Ok i pewnie tak jutro zrobię... A tak wykraczając poza to ogłoszenie jakie są średnie ceny tego modelu w podobnym wyposarzeniu. Chodzi mi dokładniej o to czy w granicach 40-45 tyś znajdę coś godnego zainteresowania ? Jak na razie moje 4 miesięczne poszukiwania są mało owocne...

Za 45 tys to znajdziesz rocznik 2006. Pół roku temu kupiłem identyczną (bez hifi i sportowych fotelów) ale z mniejszym przebiegiem za prawie 20 tys więcej :wink:

Jakiś czas temu na forum był przypadek Bmw 520d z 2008 z Holandii z przebiegiem ok 145tys. Po sprawdzeniu wyszło, że rzeczywisty przebieg z tego co pamiętam był ok 450 tys. a zużycie auta nic na to nie wskazywało :8)

Link to tego auta: viewtopic.php?f=44&t=207406

Życzę powodzenia w poszukiwaniach auta :)

Opublikowano
Dokładnie, najlepiej właśnie jak ktoś chce niski przebieg to kupować autka z Holandii, Danii, Belgii albo Węgier. Tycie państewka, niskie przebiegi. W dodatku ilość mieszkańców i obszar zbawiennie wpływają też na ceny, oczywiście relacja jest proporcjonalna, czyli ceny też niskie. CBDU.

Widać, że kolega ma znikome pojęcie o tym gdzie kto ile jeździ ;)

Holender + diesel = bardzo duże przebiegi, ponieważ musi się to im opłacać (tak samo jak i LPG).

Przy samochodach diesla płacą sporo wyższe podatki i tam nikt nie kupuje diesla żeby auto stało (to bardzo oszczędny naród).

Do tego sporo osób pracuje w Zagłębiu w Niemczech, więc potrafią tłuc kilometry.

Większość samochodów do naszego kraju jest ściąganych z flot z NL bo są po odbiciu podatku od luksusu (taki wymysł w NL) auta są sporo tańsze, a przebieg to wiadomo ;)

Auto z niskim przebiegiem wszędzie kosztuje sporo! Nikt nie zrobi cudów i prezentu dla biedniejszego Polaka.

W takiej wersji + 120tys km przebiegu oryginalnego = cena ok. 11-12tys € minimum brutto!

Więc gdzie opłaty, transport, zarobek?

Opublikowano
kolego nie obraź się, ironii to Ty byś nie zauważył nawet jakby miała na sobie kamizelkę odblaskową, wielkie cyce i stanęła przed Tobą w wyzywającej pozie kręcąc soczystym tyłeczkiem :P
Opublikowano

Skoro macie pojęcie o tym gdzie jak się jeździ może warto abyście wypowiedzieli się na temat przebiegów aut z krajów z których są sprawdzane :) chodzi mi o coś takiego..

Holandia- auta w dieslu maja wysokie przebiegi za względu na dużo wyższe podatki przy ich zakupie/ eksploatacji, auta poszanowane ponieważ Holendrzy lubią o auta dbać .

Niemcy( od Niemca)

Niemcy(turecki handlarz)

Włochy

Francja

Litwa

???