Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam odkopałem kotleta :D

chciałbym spytać ponieważ w tym tygodniu poleci grubo kolo pasowe+zderzak przedni+klosze lamp :norty: pytanie jest takie ponieważ nie daje mi to spokoju i śni mi się po nocach :mrgreen: jaki zderzak wybrać... w grę wchodzi ori zwykły od diesla używka albo nowy zamiennik m-pakiet z ABS(odnośnie m-pak wiem,ze trzeba nadkola itp zmienić) i tak muszę kupic... i waham się jak cholera ponieważ używkę ori zwykły ładny kompletny 600-650zł do malowania m-pak 680zł kompletny tylko,że z m-pakiem może ale nie musi być problem z mocowaniem go tutaj ba boku do błotnika,że będzie odstawał i chodzi teraz o to,że jak ja mam auto po lekkim uderzeniu to może być mały problem ze spasowaniem ori a co dopiero zamienika m-pakiet dla tego pytam bo m-pak kusi a raczej już potem nie bede zderzaka zmieniał(mniejmy nadzieje)

Proszę o jakieś sugestie bo pewnie w tygodniu bede kupywał i mam mega mętlik który

Opublikowano

Zakupiłem taki zderzak tydzien temu, samochod aktualnie mam na warsztacie. Dzwoniac do bawarii powiedzieli ze trzeba wymienic wloty powietrza na tarcze z

m pakietu oraz krotkie przednie nadkola, reszta slizgi czy jak tu kolega wyzej pisal głowny tunel to jakies mity, chyba mu sie tylko wydaje ze to trzeba wymienic. bmwstore.pl to potwierdza.

wloty powietrza dorwalem uzywki oryg. dalem 220 zł, a nadkola krotkie przednie kupilem na probe zamiennik abs+laminat zobacze jak go dopasuje w przyszlym tygodniu. Pozdro

Opublikowano
Panowie :D jest firma z Krakowa która posiada zderzaki m-pakiet zamienniki lecz wykonane z ''polipropylenu'' cena jest okolo 150zł droższa niż od tych ABS z alledrogo.. lecz te z polipropylenu są bez halogenów trzeba dokupić.Czy już bardziej opłaca się kupić ten polipropylenu ??? czy ABS??
Opublikowano
Zderzak kupiłem z ABSU + halogeny soczewkowe. Jak przyszedł to jakość na prawde bardzo dobra, plastik gruby i solidny. W srode czwartek będe odbierał auto to wrzuce jakies foty.