Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BMW X E53 3.0d 2004 rok Koledzy mam problem ponieważ po zakupie X5 nie działalo mi nagłośnienie z lewej strony, więc oddałem tuner do naprawy po powrocie tunera gdy zamontowałembyło wszystko było OK. Po dwóch tygodniak straciłem nagłośnienie w dzwiach kierowcy i desce rozdzielczej z lewej strony.Tuner spowrotem trafil do naprawy, ale myślę że coś jest nie tak że się tak dzieje i zauważyłem na okablowaniu do tunera że są nadcięte dwa kabelki i do nich dopiete następne dwa i zaizolowane więc była jakaś kombinacja i stąd moje pytanie .

Potrzebuje zdjęcie kostek tunera z kolorami kabli jak one prawidłowo mają iść, tam jest jedna główna kostka i dwie małe w nią wpinane

Opublikowano

Koledzy jest takie coś:

Idzie odzielna wiązka z czterema kablami o kolora: Czrno brązowy, Biało czrny , Brazowo biały, Zielono biały.I są dopięte dodatkowo do nastepujacych kabli ???

Do wtyczki A do pinu 10 i 11 kolory zielono biały i brązowo biały

Do wtyczki B do pinu 6 i 12 kolory czarno bialy i czarno brązowy

Mooże ktoś się wypowiedzieć oco tu chodzi

Dzieki z góry