Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam odkąd kupiłem auto (5lat) mam w nim lampy depo z xenonem na d2s i cała instalacja z bmw. Na początku lampy świeciły rewelacyjnie, ale z czasem lampy zaczęły słabo świecić. Wymieniłem żarniki na philipsa (bo jeden żarnik zaczął świecić na różowo). To trochę się poprawiła jakość światła. Ale dalej nie jest to samo co było na początku. Macie jakieś sugestie jak mogę poprawić oświetlenie w aucie ? Edytowane przez ambience
Opublikowano
Opublikowano
Słuchaj jest to bardzo dobra pasta polerska. Zostanie Ci na lato na polerkę :D W butelce typu ludwik. Ja kupowałwm w tej butelce chyba 1kg za 150zł. Soczewki najpierw wycierałem z brudu, a potem pastą tempo. Fajne zajęcie, powodzenia :D
Opublikowano
Chodzi Ci o klosz? Pomożesz :mrgreen: Bierzesz papier 1500 i 2000 i wiadro z wodą. Papier do wody i oczywiście zaczynasz od 1500 (klosze umyte). Potem 2000 i na koniec polerka i pasta 3M. Ręcznie też byś ogarną te polerowanie, ale za długo by Ci zeszło :D Najpierw zrób jedną lampę potem zrób zdjęcie różnicy lamp i na forum wstaw :D
Opublikowano
Wymontowałem i zregenerowałem lampy. Ale odbłyśniki mam już wypalone(zamiast srebrnego jest czarny) i lampa od wewnątrz matowa tak że światło od xenona nie jest skupione w jedno miejsce. I zastanawiam się na kupnie lamp xenon przed liftem. I takie lampy zregenerować.