Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i bylaby chetna na male pifko bezalkoholowe :D poloczone z chwilowa podmianka MK2 (usiluje uruchomic navi)

I sorki, ze pisze tutaj a nie na elektronice ale jest to forum o najwiekszej frekwencji

dzieki

pozdrawiam

t.

Opublikowano

Witam,

Mam u siebie fabryczną navi z małym wyświetlaczem, nie wiem jakie to MK, ale jeżeli chciałbyś coś porównać, to nie widzę problemu.

Pozdrawiam,

Piotrek

• Moderatorzy
Opublikowano
I sorki, ze pisze tutaj a nie na elektronice ale jest to forum o najwiekszej frekwencji

Przykro mi, ale to nie jest dobry powód... Dlatego przeniosłem do odpowiedniego działu.

Gdyby Twój powód był dobry to zaraz moglibyśmy się spodziewać ogłoszeń kupna/sprzedaży w dziale mechanicznym bo tam jest większa frekwencja... :duh: :wink:

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Witam,

Mam u siebie fabryczną navi z małym wyświetlaczem, nie wiem jakie to MK, ale jeżeli chciałbyś coś porównać, to nie widzę problemu.

Pozdrawiam,

Piotrek

hej, dzieki za odzew. Jak bedziesz mial chwilke w weekend to daj znac na forum albo na PW. GG mam czynne praweie non stop

pozdrawiam

pozdrawiam

t.

Opublikowano

Przykro mi, ale to nie jest dobry powód... Dlatego przeniosłem do odpowiedniego działu.

no racja, ja sie chyba na admina nie nadaje, bo w pracy sie nie uskarżają ;)

pozdrawiam

t.