Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich,czy jestescie w stanie dac mi namiary(stronke sprzedawcy) na "plastik ktory wchodzi w filtr oleju ,znalazlem rysunki na stronie BMW FANS ale na tym rysunku wyglada troszke inaczej.Moj

trzpien tego plastku jest szerszy i duzo dluzszy,przy wymianie filtra zostala uszkodzona jego koncowka ktora jest osadzona na czterech malych "podporkach"Auto ktore posiadam to BMW X5 3.0 D 218ps rocznik 2004.

Edytowane przez ali101
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
auto ktore posiadasz polecam wpisywac w tytule, zaraz go admin zamknie
Opublikowano
dzieki bardzo, ale taki sam rysunek juz ogladalem i ten plastik jest inny ,sprawdzilem go ale nie moge znalesc numeru na nim :twisted:
Opublikowano

Kolego ostatnio widzialem na Ebay-u.

Polift ma dluzszy filtr, tylko ze gosciu chcial sprzedac calosc z puszka za mala kase bo jedno ucho bylo trzymajace puszke bylo pekniete.

Opublikowano

Czy mogl bys mi podac link,wczoraj w service BMW podali mi cene okolo 50 euro jezeli bedzie mala roznica to sie zdecyduje na nowy.

Dzieki za zainteresowanie!

Opublikowano
Czy mogl bys mi podac link,wczoraj w service BMW podali mi cene okolo 50 euro jezeli bedzie mala roznica to sie zdecyduje na nowy.

Dzieki za zainteresowanie!

on chcial o ile sie nie myle 120zl + 50 przesylka kurierem