Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zanim zostane zbrukany ze juz bylo opisze moj przypadek ,a mianowicie wczoraj nie moglem otworzyc drzwi od strony pasazera ( nie podniosl sie rygiel ani pilotem ani przyciskiem wewnatrz) .po nocy bmki spedzonej w cieplym garazu sytuacja nadal sie nie zmienila.A z tego co widze to nie dziala podnoszenie i opuszcznie okien.dziala natomiast podswietlanie pod lusterkiem i przyciskow wewnatrz .Co to moze byc koledzy ??Ktos mial podobny przypadek??>?
Opublikowano
Dodam panowie ze podnoszenie i opuszczanie okien nie dziala w tych prawych nieszczesnych drzwiach pasazera robiac to wlacznikiem od strony kierowcy ,ale dziala jak robie to wlacznikiem przy drzwiach. nie dziala sterowanie elektryczne lusterka prawego.pozatym wszystko dziala .ktos cos wie??
Opublikowano
Od tygodnia mam wlozony akumulator od mercedesa sprintera , a moj bosch z iksa poszedl na reklamacje bo po wlaczeniu webasta na caly program (pol godziny ) nie moglem odpalic auta.W tym momencie na tym wypozyczonym ladnie mi bmka odpala.
Opublikowano
Od zapozyczenia akumulatora jezdzilem kilka dni i zrobilem z 500 km ,az do wczoraj , kiedy to przy otwieraniu auta nie wyskoczyl dzyngielek :D z drzwi prawych.Adaptacji zadnych nie robilem.Przelozylem akumulator i wszystko ladnie dzialalo.Czy odlaczenie na pol godzinki akumulatora pomoze mi cos??
Opublikowano
A adaptacje tego pozyczonego aku robiles??

Jaka adaptacja akumulatora... :duh:

Opublikowano

A nie robisz adaptacji jak zmieniasz aku np. o innych parametrach??

Opublikowano

A nie robisz adaptacji jak zmieniasz aku np. o innych parametrach??

Akumulator ma swoje napiecie 12V a to ze Ah dasz wiecej i zas ci go auto niedoladuje.

Wazne by mialo wysoka moc rozruchowaczyli A.

Bmw X5 3.0d potrzeboje o ile sie nie myle 90 lub 95 Ah a jak dasz 105 to zaden problem i nie potrzeba zadnej adaptacjii.

Opublikowano
Juz wiem dlaczego nie mozna bylo otworzyc drzwi i okna od strony pasazera.Okazlo sie ze zasniedzialy piny na kostce laczacej drzwi z nadwoziem.Przyczyną dostania sie tam wilgoci byl brak srubki dokrecajacej uszczelke wraz z kostką do slupka .Najwazniejsze ze wszystko dziala. :mrgreen: