Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko zanim jeszcze sie zabralem do roboty , kupilem blisteiny b6 do mojej buni , pytanie mam nastempujace czy wklady wejda mi w orginalna kolumne makpersona czy to musza byc od blisteina

bo dzisiaj pasowalem je do kulumny bmw e12 to tam byly te wklady za dlugie a wydawalo mi sie ze sa takie same `? i przy okazji brakuje mi odboje przod i tyl na b6 macie jakies miejsce, stronke gdzie moge kupic bo nie bardzo moge to gdzie kolwiek znalesc ?

• Członkowie klubu
Opublikowano
Przednie B6 mają odboje wewnątrz amortyzatora. Rozumiem, że potrzebujesz na tył :?:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Przednie B6 mają odboje wewnątrz amortyzatora. Rozumiem, że potrzebujesz na tył :?:

Acha ! ja nie wiedzialem czegos takiego ze przednie maja ... jestem tak naprawde zagubiony w temacie ... to w takim razie potrzebowal bym na tyl no a na przod gumy oslaniajace ? jak te amorki sie kompletuje co sie na nie zaklada bo jak wspomnialem z zielonialem w tym momecie ? .... bo pierwszy raz mam znimi do czynienia pozdro i dzieki .

• 2 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Ale z kolegi gawędziasz... Na przód kupisz w ASO po 60,00 zł a na tył w Inter Cars'ie. Oprócz tego odpisałem na Twoje pytanie w pw, że kupisz u mnie z wysyłką...

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Ale z kolegi gawędziasz... Na przód kupisz w ASO po 60,00 zł a na tył w Inter Cars'ie. Oprócz tego odpisałem na Twoje pytanie w pw, że kupisz u mnie z wysyłką...

Jeszcze jak bys mi odpisal na prv bylo by super w koncu moze udalo by mi sie podleczyc moja bunie :8) Pozdro