Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich.Posiadam od pół roku bmw e38 4.0 1995.Napisze wiec co się dzieje nie tak...jak poruszę podłokietnikiem to raz telefon łączy a raz nie.Jak już zacznie działać to świeci takie żółte kółko z kropką i czerwone,przekreślone kółko.Jest również komunikat sim karte eingeben.Dodam że model posiada równiez czytnik kart w bagażniku.Czy jest możliwość że ten telefon w ogóle będzie działał?jesli tak to w jakiej sieci i jesli chodzi o kartę to czy do czytnika należy włożyć całą,nie wyłamaną sim tak?Interesuje mnie również jak uruchomić taki telefon lub jak go wyłączyć bo w chwili gdy go włączyłem już nie można było wyłączyć,musiałem wypiąć telefon z ftyczki w łokietniku... Proszę o pomoc,z góry dziękuję i pozdrawiam!
Opublikowano
Witam wszystkich...rozebrałem telefon,miał naderwaną jedną z wtyczek,jestem na etapie naprawy,lecz nadal interesuje mnie w jakiej sieci będzie działał i jak to sprawdzić? Czy muszę kupić z każdej sieci starter i próbować?pozdrawiam
Opublikowano
Witam...kupiłem czytnik karty sim z podłokietnikiem,założyłem,uruchomiłem telefon,wyświetliło sim karte eingeben,wcisnąłem przycisk z kropką w żółtym kółku lecz nie można na nowo włączyć telefonu i czasem słychać w głośnikach takie jakby puknięcie...przy włączaniu i wyłączaniu zapłonu to samo.Samochód postał tak pół dnia z świecącym dziwnie ekranem telefonu i nie mogłem uruchomić auta-rozładowało akumulator.Dziś połączyłem naładowany akumulator,lecz odpiąłem wtyczkę z czytnika w bagażniku i już tego dźwięku nie ma przy włączaniu i wyłączaniu zapłonu...wie ktoś może co jest przyczyną?czy wina leży po stronie tego czytnika?pozdrawiam