Skocz do zawartości

telefon bmw e38 4.0 1995 sim karte eingeben

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich.Posiadam od pół roku bmw e38 4.0 1995.Napisze wiec co się dzieje nie tak...jak poruszę podłokietnikiem to raz telefon łączy a raz nie.Jak już zacznie działać to świeci takie żółte kółko z kropką i czerwone,przekreślone kółko.Jest również komunikat sim karte eingeben.Dodam że model posiada równiez czytnik kart w bagażniku.Czy jest możliwość że ten telefon w ogóle będzie działał?jesli tak to w jakiej sieci i jesli chodzi o kartę to czy do czytnika należy włożyć całą,nie wyłamaną sim tak?Interesuje mnie również jak uruchomić taki telefon lub jak go wyłączyć bo w chwili gdy go włączyłem już nie można było wyłączyć,musiałem wypiąć telefon z ftyczki w łokietniku... Proszę o pomoc,z góry dziękuję i pozdrawiam!
Opublikowano
  • Autor
Witam wszystkich...rozebrałem telefon,miał naderwaną jedną z wtyczek,jestem na etapie naprawy,lecz nadal interesuje mnie w jakiej sieci będzie działał i jak to sprawdzić? Czy muszę kupić z każdej sieci starter i próbować?pozdrawiam
Opublikowano
  • Autor
Witam...kupiłem czytnik karty sim z podłokietnikiem,założyłem,uruchomiłem telefon,wyświetliło sim karte eingeben,wcisnąłem przycisk z kropką w żółtym kółku lecz nie można na nowo włączyć telefonu i czasem słychać w głośnikach takie jakby puknięcie...przy włączaniu i wyłączaniu zapłonu to samo.Samochód postał tak pół dnia z świecącym dziwnie ekranem telefonu i nie mogłem uruchomić auta-rozładowało akumulator.Dziś połączyłem naładowany akumulator,lecz odpiąłem wtyczkę z czytnika w bagażniku i już tego dźwięku nie ma przy włączaniu i wyłączaniu zapłonu...wie ktoś może co jest przyczyną?czy wina leży po stronie tego czytnika?pozdrawiam