Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczow. Chcialbym zasiegnac opini forum jaka jednostke wybrac do e60.

Interesuje mnie benzyna tylko nie wiem czy automat czy manual, przebiegi roczne boscyluja w granicach 15.000tys km

dlatego benzyna jest raczej brana pod uwage. Trasa jaka pokonywalbym autem to ok 24km dziennie do pracy w miescie ale po 2pasmowej jezdni po drodze kilka swiatel. Raz w roku wyjazd w polske na urlop i weekendowe wypady pozamiasto. Do tego sluzylby mi samochod. Nie mam pojecia jaka jednostke wybrac aby spalanie bylo w miare rozsadne i czy nie warto wziac wiekszy silnik z sekwencyjnym gazem. Oczywiscie jednostka najmniej awaryjna.

Prosze o podpowiedz osob zorietowanych w temacie. dzieki z gory

Opublikowano
Tak jak wyżej kolega Roland napisał............poczytaj tego jest masa,a nie zaśmiecasz forum tak banalnymi pytaniami zamiast poczytać uważnie forum.

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....