Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzuć VIN do tytułu - regulamin :)

Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBAAT51092FW27073

Kod typu AT51

Typ 316TI (EUR)

Typoszereg E E46 (5)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COMP

Układ kierowniczy LL

Drzwi 3

Silnik N42

Pojemność skokowa 1.80

Moc 85

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SCHWARZ 2 (668)

Tapicerka STOFF INTERNATIONAL/ANTHRAZIT (H2AT)

Data prod. 2002-03-08

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S169A ABGASNORM EU3 Redukcja spalin EU 3

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S315A HECKSCHEIBENWISCHER Wycieraczka tylnej szyby

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S530A KLIMAANLAGE Klimatyzacja

S660A RADIO BMW REVERSE Radio BMW Reverse (C42)

S818A BATTERIEHAUPTSCHALTER Główny wyłącznik akumulatora

S861A AENDERUNG CODIERDATENSATZ Zestaw danych bez EOBD

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S993A MODELLJAHRESCODE Kod dla roku modelu w numerze FG

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

Ani produkcja na początku 2002, ani nawet rejestracja nadal w 2002 nie były w stanie przekonać kłamczuszka-sprzedawcy, żeby jednak nie zaliczał auta na 2003. Ot, handlarska natura. A gdzie jedno kłamstwo tam i zapewne szereg innych. Do tego serwisowany w ASO - też pewnie z defaultu wkleił. Nie oszukujmy się, to chyba najtańsza możliwa wersja E46 - nie dość, że 316i, to jeszcze kompakt. Tego nikt do ASO nie ciągnie na serwis, ludzie.

Tani egzemplarz, no ale ile można oczekiwać za taką wersję ;) Jeśli sprawne to do śmigania po mieście i po okolicach w 1-2 osoby czemu nie.

A lera nie powinła być czasem srebrna?

Opublikowano
I bardzo dobrze ! W tym kraju cały czas trzeba kombinować żeby jakoś żyć :mrgreen:
Opublikowano

Dziękuje za uwagi, jakim cudem auto krajowe z 2002 mogło kosztowac 8700 )))

Coś było i jest nie tak zapewne, szukam więc dalej e46 ale chcę zamienić me POLO '99 z dopłatą na takie. Sedan, compact lub touring benzynowy lub z dobrym lpg. Jakby ktoś miał coś fajnego proszę pisać.

Opublikowano
Ale gość kupił to auto na licytacji w dodatku która kończyła się w nocy tak więc nie powinno dziwić że nikt nie dał za nie więcej niż 9k w dodatku oglądając tylko zdjęcia i nie sprawdzając samochodu :wink: Nie bronię tego auta ale nie ma co od razu go skreślać szczególnie że gość chyba był naprawdę zdesperowany że o swoich kłopotach finansowych pisał na aukcji..
Opublikowano

Tak czy inaczej poszukuje nadal ładnego egzemplarza e46 w obojętnie jakim nadwoziu, z rozsądnym przebiegiem i w bdb stanie, wyposażenie nie gra dla mnie roli, jednak wchodzi w grę tylko 4 cylindrowy, może byc compact, jeżdże sam lub z żoną, ale co najistotniejsze jedynie na zamiane na me POLO 1999r, 1380000km z polskiego salonu, stan bdb, 5drzwi, serwo, wart ok. 7000. więc z mą dopłatą do e46. ( 1998-2003 ). Prosże o namiary na ciekawe auta. Okolice śląska, małopolski, opolskiego.

Rafał

Opublikowano
1380000km
:shock:

Milion trzysta osiemdziesiąt tys. km, jednak są w tym kraju ludzie którzy nie kręcą liczników :wink:

Odnośnie tego compacta to sam miałem go licytować ale przegapiłem koniec aukcji...

Opublikowano
Odnośnie tego compacta to sam miałem go licytować ale przegapiłem koniec aukcji...

I o to mi właśnie chodziło.. :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

BMW z 2002 roku za 12 tys zł? nie mówiąc już o 9 tys zł?

Dwa miesiące temu sprzedałem za 12 tys zł Peugeota 307 1.6 z tego roku i to wersje dosc biedną bez klimy. Ale w bdb stanie, mocno doinwestowane. Auto długo nie czekało na kupca.

12 tys zł to mało jak na 316/318 z początku produkcji, a co tu mówić o 2002 roku... Ładne kompakty e36, z silnikami R4 potrafią 10 tys zł kosztować i nieraz lepiej.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • 3 tygodnie później...