Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szanowne grono. Do rzeczy. Nie zagłębiając się w szczegóły matka natura jak i własna głupota doprowadziły mnie na skraj znacznej nadwagi. W efekcie podczas jazdy lewa noga często opiera się (mocno) o boczek drzwi. Mam jasną skórzaną tapicerkę więc jak nie trudno sobie wyobrazić wystarczy dosłownie tydzień po jakimkolwiek czyszczeniu żeby bok był znowu usyfiony. Próbowałem bardzo wielu środków pielęgnacyjnych ale efekt jest zawsze ten sam. Zastanawiałem się nawet nad polakierowaniem lakierem bezbarwnym lub nałożeniem jakiejś foli bezbarwnej na najbardziej wystające elementy boczku. Macie na to jakieś sprawdzone patenty?
Opublikowano
kup sobie e65 i bedziesz mial po problemie jak jestes przy kosci to 3 zdecydowanie za male ja jestem normalny ale mam prawie 2m wielkosci i e60 tez wcale dla mnie nie jest takie komfortowe ale tragedi nie ma pozdro