Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

WIec tak. Przed swietami odstawilem samochod pod blok.

Bylo kij caly paliwa i przez swieta nie jezdzilem. Wczoraj wlalem 20l paliwa i chcialem odpalic... ale tu lipa.. Krecilem rozrusznikiem z 10 min.. az aku padl... na zaciag tez nie chciala odpalic.. Myslalem ze pompka... Wiec wsadzilem pompke druga.. Bo zostala mi z poprzedniej beemki ale tu nic... sciagnalem wężyk z pompki... zakrecilem rozrusznikiem i paliwo trysnelo.. czyli pompka jest ok.

Teraz kolej na iskre... swierce byly mokre w paliwie.. wiec je wyczyscilem.. no i iskra jest..

Po zabiegu czyszczenia swiec samochod delikatnie przylapal.. i pozniej znowu to samo...

Nie mam pojecia.. co moze jej dolegac.. tym bardziej ze wczesniej samochod normalnie odstawilem pod dom.. i nie bylo zadnego problemu. Dodam ze w ten sam dzien co odstawilem samochod wymienilem czujnik płynu chodniczego (ten maly niebieski) czy on moze byc przyczyna? rece mi opadaja juz. Dostep do kompa bd miec dopiero w poniedzialek. a samochod potrzebny jest mi na sobote wiec moze wy cos podpowiecie?

E38 728i 1999r
Opublikowano
Oczywiscie ostatnio nawet kuzyn tak mial ze stal jego rover pare dni i sie okazalo ze swiece padly chociaz wczesniej bylo wszystko okej
Opublikowano

No to jutro kupie komplet swiec.. koszt 80zl no ale oby pomoglo. Za kazdym razem co przeczyszcze swiece tak delikatnie zalapuje i za chwile swiece znowu sa mokre.. i nawet nie drygnie...

Dodam ze na plaka probowalem odpalic i tez lipton;/

to moje 3 bmw a ta BUNIA Jakas pechowa.. Najpierw dziadek jadacy cieniasem zaslab za kierownica i przyj***l mi na czołówke(3tyg temu) a teraz jeszcze to;/

E38 728i 1999r