Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dokładnie tak jak napisałeś. Compact To taki dziwny twór. Oczywiście nie obrażając Ciebie:) tam Chyba nawet tapicerka jest inna niż w sedanie

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
a właśnie dziwna sprawa, bo w katalogach znaleźć można numery amorków, które pasują wyłącznie do compacta. przykład? sachs, np. tutaj - amortyzator, także coś jest na rzeczy... chyba, że to tylko i wyłącznie zagrywka producenta.
Opublikowano
Mi się wydaje że Przód pasuje, ale Tył raczej nie. bynajmniej sprężyny napewno są inne.
X2 M35i
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

W compakcie tylna belka jest z e30 ? , tapicerka jest inna nie pasuje do coupe.

Co do samych amortyzatorów to jeżeli są tej samej długości i mają podobny skok tłoka oraz te same mocowania to co ma nie pasować ? Ktoś tu napisał "zagrania producenta"

Zagrania producenta np: skrzynia biegów renault scenic koszt używki 600zł a do mastera 1500zł różnią się tylko wybierakiem, który jest przykręcany na 3 śruby.

Wracając do amortyzatorów i sprężyn - mam e36 coupe i chcę podnieść tył, w warsztacie poradzono mi o założenie sprężyn i amortyzatorów od kombi. Jak widać da się :wink: