Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

od 2 dni jestem posiadaczem X3 i rozgryzam :-)

przez snap-in media podłączyłem mojego Iphone'a 4S; to co ma działać działa ale jest jedno "ale"...

utowry muzyczne zapisane w telefonie odtwarzane są przez auto w kolejności alfabetycznej a nie wg. numerów ścieżek danej płyty.

to mi się nie podoba bo mam kilka płyt gdzie kolejność odtwarzania jest istotna.

jak mogę zmusić samochód by odtwarzał utwory tak jak powinien, tj. wg. numerów ścieżek?

pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

Nie mam snap in ale po usb wybierasz plyte i klikasz na odtworz

Jak wejdziesz do albumy zeby zobaczyc utwory to wytedy odtwarza alfabetycznie

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
Musisz mieć stworzone playlista w innym przypadku bedzie odtwarzać w kolejności.

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano

dziękuję kolegom za porady, temat ogarnięty.

może komuś się przyda:

1. podłączenie Iphone'a przez Bluetooth - tu wszystko działa, po sparowaniu telefonu z samochodem idziemy do "muzyka" i klikamy czego mamy ochotę posłuchać

2. podłączenie przez snap-in - tu są 2 opcje:

- pierwsza: tworzymy w Itunes inteligentną listę odtwarzania i synchronizujemy telefon w Itunes; utworzoną playlistę zobaczymy w menu samochodu

- druga: przy wyborze muzyki z poziomu idrive wybieramy wyszukiwanie wg albumów; i już; wtedy odtwarza utwory z danego albumu w kolejności numeru ścieżki.

pozdrawiam,

Tomek