Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich pytanie 1 od pewnego czasu zauważyłem że po przekręceniu kluczyka tak aby kontrolki sie zapaliły uruchamiają sie awaryjne wyłącze je przyciskiem nie jest to za każdym razem myślałem że to sterowanie centralnego zamka,, nie jest oryginalne odpinałem i jest to samo pytanie 2 czy u was tak jest jak odepniecie klemy od akumulatora i podepniecie ponownie to mrugają awaryjne podpowiedcie coś
Opublikowano
Witam,u mnie tak było jak miałem nie domkniete drzwi albo było zdarte w bydzie takie cos jak sie drzwi zamyka i tam sie zaciska zamek drzwi,pokazał bym zdjecia ale nie mam jak,to chyba ze na tele napiszesz albo na pw to cos skombinuje,pozdrawiam
Opublikowano
Niektóre dokładane alarmy mają taką opcję że mrugają gdy drzwi nie są dotknięte, a tu mogą być wytarte krańcòwki drzwi i przez to taki myk.
Opublikowano
własnie tak jak mówi "ufo000000"ze sa wytarte rygle drzwi,znajdz na allegro i bedzierz wiedział a ja tak miałem jak tylko kluczyk przekręciłem a nie odpalałem silnika i mrygały awaryjne,chyba ze nie masz alarmu to morze być coś innego