Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No tak, na allegrach Niemieckich są piękne sztuki, ale bardzo nikt nie sprowadza żeby miał mi ktoś sprowadzić. A tu w Polsce ciężko o coś nowszego. Słyszałem że jakoś się robi że przez VIN można sprawdzić rzeczywisty przebieg i inne rzeczy, ktoś wie jak to się robi?
Opublikowano
W ASO nie problem zmienić przebieg km :) owszem kosztuje to kilka groszy ale po cofnięciu kupujący jak pojedzie do ASO to mu powiedzą to co jest na liczniku lub ciut mwięcej zgodnie z przejechanymi kilometrami :)
Opublikowano
W ASO nie problem zmienić przebieg km

Co ty za idiotyzmy wypisujesz :duh: :duh:

Chyba ci się forum pomyliło :mad2: :mad2: :mad2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

sprawa jest tego typu że jak nie był serwisowany tylko na gwarancji kilka lat temu to taki myk można zrobić.

cwaniaki krańcują licznik i do aso jadą na serwis drobny.

a wpis z przebiegiem zostaje.

ale to raczej w droższych furach stosują jak gra warta świeczki.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Oglądałem panowie obie sztuki. I co mogę powiedzieć. Czarna ogólnie ładna sztuka, ma minimalne przetarcia na kierownicy i na gałce zmiany biegów. Ma aby ten komplet kół zimowych co ma na sobie, zimówki dość zdarte. Niestety nie zobaczyłem książki serwisowej bo gdzieś tam sprzedający w domu zostawił, ale mówił że wszystko serwisowane, przebieg udokumentowany. Opłaty mówił że by mnie wyniosły jak by umowę że sprzedającym za granicy 3000zł a na umowę że sprzedającym w Polsce 4000zł.

Srebrna troszkę gorsza kierownica jak i gałka zmiany biegów obszyta, jakieś tam zarysowania, dołki. W książce serwisowej ostatni przegląd zatrzymał się 40 000 km. Cóż nie wiem co jeszcze dodać. A takie pytanie dla znawców, po jakim przebiegu powinny się pokazywać ślady wytarcia na kierownicy czy gałki zmiany biegów??

Opublikowano

.

Ja to rozumiem bo to jasne ale kolega sugeruje raczej zmianę wpisów już dokonanych w historię ASO i dlatego uważam,iż pomyliło mu się forum :mrgreen:

u mnie przy 200tys śladu nie było na kierownicy czy gałce biegów

A to już kwestia gdzie i jak auto było użytkowane i nie zawsze trezba zakładać iż przebieg jest sporo wyzszy niż podany

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Srebrny wygląda nieco lepiej, aczkolwiek w ten niski przebieg trudno uwierzyć....dobrze jeśli miałby tylko 100 tys km więcej...
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

.

Ja to rozumiem bo to jasne ale kolega sugeruje raczej zmianę wpisów już dokonanych w historię ASO i dlatego uważam,iż pomyliło mu się forum :mrgreen:

Jeżeli źle interpretujesz mój wpis to nie interpretuj go wcale, właśnie chodziło mi o to co napisał kolega.

Pozdrawiam