Skocz do zawartości

bmw e60 ccc profesional nie ma glosu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki mam problem z moim e60 nie dziala mi glos w radiu co moze byc??
Opublikowano

Radio się zepsuło !!!

Albo soft wyleciał z zimna, albo zimny lut dał o sobie znać. Było coś przy nawigacji /radiu grzebane ? Spolszczenie było robione ?

Podłącz pod kompa i sprawdź czy są błędy ?

Opublikowano

ale że ciągle czy zwiechy czasami masz?

Mi np już 2x się tak zdarzyło że po odpaleniu auto ciągle "mute" było i nie dało się nic zrobić, i auto musiało sobie tak trochę postać i wszystko wracało do normy...nie wiem o co kaman :mad2:

wwo_j
Opublikowano
ale że ciągle czy zwiechy czasami masz?

Mi np już 2x się tak zdarzyło że po odpaleniu auto ciągle "mute" było i nie dało się nic zrobić, i auto musiało sobie tak trochę postać i wszystko wracało do normy...nie wiem o co kaman :mad2:

Albo soft do update albo zimny lut na płytce niestety.

Opublikowano
właśnie ciekawa spraw, pierwszy raz przydarzyło mi się to w wakacje a drugi jakoś teraz niedawno... zero błędów
wwo_j
Opublikowano
Tak się dzieje albo jak jest gorąco albo jak jest zimno.
Opublikowano
Podobnie u mnie w wersji radia business (bez Navi). Z tego co kojarze to był już temat o tym i chodzilo o wzmacniacz który sie przegrzewal, ale nie wiem jak to odbierać w zimie przy -7C :)
Why so serious... ?
Opublikowano
Mi kiedyś też zniknął głos, pomógł reset, wciśnij na chwilę przycisk od wysuwania płyty cd, dvd i pokrętło głośności.
Opublikowano
Mi kiedyś też zniknął głos, pomógł reset, wciśnij na chwilę przycisk od wysuwania płyty cd, dvd i pokrętło głośności.

To nie jest reset tylko restart a to różnica, rzeczywiste można spróbować reset do ustawień fabrycznych i sprawdzenie, ale obawiam się ze to niewiele da. Ja stawiam albo na wyciek pamięci albo na zimny lut.