Skocz do zawartości

E 39D Automatyczna Skrzynia - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, wątek zakładam na prośbę kolegi który ma problem ze skrzynią, tak przynajmniej się wydaje. Samochód po wrzuceniu biegu nie reaguje, po prostu nie rusza z miejsca, na wyświetlaczu płynnie wszystko przełącza ale nic więcej. Przeglądałem starsze posty ale nie znalazłem takiego problemu.

Prawdopodobnie nie obejdzie się bez wyciągnięcia skrzyni, tylko kwestia czy oddać do jakiegoś magika potem tą skrzynie czy kupić jakąś używke?

Podrzućcie Panowie jakieś pomysły żeby nie pchać się też niepotrzebnie w koszty.

viewtopic.php?f=72&t=117890

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano

DO momentu przeczytania Twojego postu nie miałem pojęcia o niczym takim:) do tej pory grzebałem się w autach rocznikowo niżej niż e39.

Muszę się doedukować troche, ale jeżeli dobrze rozumię to chodzi o podpięcie do kompa? :) Wyśle go na kompa i napiszę co wyszło. Dzięki

(OO=[][]=OO)

Opublikowano
Okazało się że był dziś na kompie, zero błędów. Jakieś pomysły do realizacji we własnym zakresie?

(OO=[][]=OO)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.