Skocz do zawartości

Światła do jazdy dziennej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jest tu może ktoś z krakowa kto umie ustawić światła do jazdy dziennej? :wink:
Opublikowano
mam kabelek + ncs + instrukcje wiec mozemy podziaładz :)
Opublikowano
  • Autor
o świetnie a próbowałeś kiedyś to robić? :D
Opublikowano

nie, bo jaj u siebie ringi smd które mi robia za swiatla do jazdy dziennej;p

jedyne co to kodowałem xenony i wylaczalem sprawdzenia żarówek u siebie tak że myśle że z DRL nie bedzie większego problemu

Opublikowano
nie, bo jaj u siebie ringi smd które mi robia za swiatla do jazdy dziennej;p

jedyne co to kodowałem xenony i wylaczalem sprawdzenia żarówek u siebie tak że myśle że z DRL nie bedzie większego problemu

Kolego, moglbys wyslac zdj jak to wyglada? Jakiego koloru masz? Musiales to aktywowac zeby bylo do dziennych?

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano

do ringów smd nie trzeba nic aktywować, trzeba tylko sie doposażyć w moduł DRL ja wszystko zakupiłem od jafry

na życzenie moge nagrać filmik jak to działa

Opublikowano
Co to za modul? Moglbys wytlumaczyc wszystko na czym to polega? I jakiego koloru masz? Masz jakies zdj ?
Opublikowano

Jak probowalem u siebie aktywowac dzienne mialem jakis blad, i nie szlo.

Mowie dzienne - te w swiatlach dlugich. Mozliwe ze nie mam moze tego modulu i w tym siedzi wina? Gdzie podpinam ten modul? Lub gdzie go szukac? Najlepiej podaj swoje gg

Opublikowano
ale ten moduł służy tylko wyłacznie do DRL ale w ringach, nie ma on nic wspólnego z oryginalną instalacją
Opublikowano

To z jakiego powodu nie moglem aktyowowac normalnych dziennych?

Te biale co masz, widac w dzien? Nie mrugaja ci zebys swiatla wlaczyl? Bo kolega w e92 wsadzil biale i malo widoczne w dzien byly

Opublikowano

jeszcze nigdy mi nikt nie mrugał, nawet w najjaśniejsze dni lata

a co do aktywowania może po prostu robisz coś zle? jeśt wiele tematów jak aktywować DRL

Opublikowano
Robilem z kolega, tak jak opisywali na forum, i nic z tego nie wyszlo. Jezeli dziene ktore Ty masz dzialaja bez aktywacji, to zamawiam. Bo mma CCFL ale dla mnie to wyglada jak chinski badziew.
Opublikowano
jak chcesz to mogę ci nagrać filmik jak to wygląda ale dopiero będę miał możliwość w sobote
Opublikowano
ok, to nagraj. A jak jest z uchwytami tych ringow? Tez taka bieda jak w CCFL, ze przesuwaja sie?
Opublikowano
mocowania są identyczne jak w ccfl, ale ja miałem mocowania ccfl podklejane taśma nie wiem jak ty
Opublikowano
  • Autor
Nie wiem czy dostałes wiadomosc na priv... Ale napisze tez tutaj :) kiedy znajdziesz czas? zebym mogl podjechac? :P