Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam jak wtemacie jak pewnie niektorzy widzieli ze chce sprzeac swoja e30 ale jak narazie niebylo zainteresowanych :? to dzisaj otrzymalem propozycjie zamiany na 730 gazem87r 230tys przebiegu srebrny metalik w srode pojade obejzec i takie pytanko co otym sadzicie bo mi sie wydaje troche dziwne ze ktos chce sie zamieniac na e30 :lol: a i jak bym sie zamienil to szczeze mowiadc nieintersuje mnie siodemka tylko chial bym ja dalej pogonic niezbym chcial zarobic tylko moze 7demke latwiej bedzie sprzedac niz tego mojego m40 :wink: co sadzice dzisaj wieczorem bede mial fotki to wzuce tutaj to obczaicie dzieki pozdro Edytowane przez tygrys
Opublikowano
w moze 7demke latwiej bedzie sprzedac niz tego mojego m40 :wink:

Raczej nie. Siodemka jest samochodem klasy luksusowej, bedzie ja trudniej sprzedac niz samochod klasy E30. Oczywiscie, wszystko zalezy od tego, czy trafi sie akurat sie amator, ale wolalbym sprzedawac E30 niz E32.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
propozycjie zamiany na 730 gazem87r 230tys przebiegu...

.... tylko moze 7demke latwiej bedzie sprzedac niz tego mojego m40 :wink: co sadzice dzisaj wieczorem bede mial fotki to wzuce tutaj to obczaicie dzieki pozdro

Jeżeli już to pewnie z przebiegiem 430 tys. :duh: i grom wie jakiego pochodzenia gazem. :worried: Według mnie szybciej sprzedaż swoją E30 tkę niż 7ke...która, nie wiadomo co juz w życiu przeszła. :worried: :worried: :worried:

Jakkolwiek powodzenia w transkacjach.

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano
Kurcze, trochę stara ta siódemka. Lepiej zostaw ją w spokoju i sprzedawaj dalej e30. Sprzedaż napewno szybciej, łatwiej i wiesz co sprzedajesz. Kupując tak stary samochód możesz wpakować się w niepotrzebne koszty, lub naprawy bez których nie sprzedaż auta. NIE KOMBINUJ. :wink: