Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hej jestem nowy na forum mam e36 316 M43 i moze ktos mi pokazac gdzie jest ten niszczesny silniczek krokowy albo dac jakies namiary ;/ szukalem ale nigdzie takiego niedam rady znalesc a chcem go poczyscic troche :) pozdrawiam
NO TO JAZDA !!!
Opublikowano

Hayoto napisz skad jestes.

Pytam bo widze masz sporo kwestii do wyjasnienia. Jesli jestes z Warszawy moglbym Ci pomoc.

Opublikowano
jestem z Sokółki kolo Bialegostoku a do warsawy mam daleko 320km a wiec z tym silniczkiem krokowym wiec pozatym chyba lipa ;/
NO TO JAZDA !!!
Opublikowano
Do wawy masz 320km, ale do funkcji szukaj calkiem blisko, polecam bo temat byl walkowany n razy...
były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano
znalazlem odpowiednie posty tego ale do tej pory niewiem jak wygalda silniczek ten nieszczesny moze poprosil bym o jakies foto do silnika M43 pozdrawiam
NO TO JAZDA !!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Aaa tam, nie umiesz znaleźć postów, ostatnio nawet jakiś ładny rysunek ktoś skopiował z www.realoem.com z tym właśnie "krokiem".

:search: albo link powyżej

Kai
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jestem z Sokółki kolo Bialegostoku a do warsawy mam daleko 320km a wiec z tym silniczkiem krokowym wiec pozatym chyba lipa ;/

sory ze odkopuje temat i robie OT ale pytanie do hayoto:

którędy jedziesz do Wawy ze robisz prawie 100 km wiecej niz tej drogi jest?