Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy kupować bmw 325 tds z 97 za 22.500 PLN waloną z tyłu i z przodu ale dobrze zrobiona. jeszcze jej nie sprawdzałem ale mam zamiar to uczynić w serwisie w warszawie. oczywiście ją oglądałem i jest walona w kuper i pospawana przednia podłużnica. proszę o pomoc bo naprawdę sie napaliłem na nia i nie wiem co mam zrobić

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=84876455

a jesli ktoś by miał jakieś ciekawe autko to

prosze o kontakt +foto [email protected]

z góry dziekuje

Opublikowano

Ja też bym nie kupił "walonego" auta. Samochód to nie tylko blacha, wypadek jeśli tego nie widac może nieść za sobą różne inne awarie które wyjdą po czasie. Spawana podłużnica jest dla mnie dyskwalifikująca auto.

Mogą wystąpić problemy ze zbieżnością i inne różne cyrki.

Opublikowano

hmm na fotkach autko ładne ale zdjęcia to jedno a na żywo zobaczyć to drugie :)

cena nie jest niska hmmm

jeżeli autko było udeżone to nie znaczy aby je od razu skreślać ale napewno warto dokladnie obejżec a najlepiej sprawdzić na podnośniku hmmm

wogule na forum jest temat gdzie opisane jest jak kupować BMW :D

Więc poszukaj ........................

przebieg jeśli nie jest go w stanie udokumentować ksiązka serwisowa to raczej nierealny jak dla mnie :)

pozdrawiam

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

Opublikowano

BTW, robsonxxxx,

"zarobiłeś" już jedno ostrzeżenie. I za chwilę będą następne, bo źle tytułujesz wątki :duh: :duh: Zajrzyj sobie w regulamin :!:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).