Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chciałbym zakupić podłokietnik, ale mam najpierw pytanie:

1) czy kombi ma taki sam podłokietnik jak sedan czy coupe?

2) czy trezba wymianiać razem z całym tunelem? czy wystarczy sam podłokietnik?

3) czy wasze podłokietniki mają pojemniki/podstawki na napoje?

będę wdzięczny za odpowiedź :)

i takie od razu inne pytanie: czy macie gdzieś w desce rozdzielczej wbudowane (wysuwane) uchwyty do napoi?

Opublikowano

e46 nie ma wysuwanych szufladek na napoje. Tunel który masz musisz zmienić bo podłokietnik musi mieć otwór przechodząc przez tunel.

Do tunelu możesz dokupić w serwisie/allegro/sklepie z cześciami bmw wstawke w tunel dzieki czemu uzyskasz 2 miejsca na kubek.

Tutaj możesz zobaczyć co można zamontować w tym miejscu.

http://static.bmwfans.info/images/epc/OTEyODJfcA==.png

podłokietnik chyba bez różnicy jaka wersja nadwozia.

szukam
Opublikowano
no podłokietnik też tani nie jest bo pewnie koło 300/400zł. Ten uchwyt spytaj w serwisie albo sklepie czescibmw bo pare zeta taniej można znaleźć ale i tak okolice 200zł
szukam
Opublikowano

znalazłem podłokietnik z tunelem za 450zł...koszt okropny, ale jak narzeczona powiedziała, że funduje :)

do mojego zadania należy jedynie znalezienie w dobrym stanie. Aczkolwiek 70% wystawionych na allegro pochodzi z anglików, ma skórzana tapicerkę...a ja mam jasne obicie :/ ale znajdę w końcu :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy podłokietnik z wersji poliftowej pasuje do wersji przedliftowej ?

Nie ma żadnych różnic?

Chodzi mi o komplet razem z tunelem....

Opublikowano
realoem strona, tam znajdz częśc która cie interesuje i porównaj numery w przedlifcie i polifcie, według mnie bez sprawdzania na 99% pasuje wszystko.
szukam