Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar na święta sprawić sobie jako prezent BMW e30 ale jest jeden mankament którego się obawiam, dostałem zdjęcia od właściciela i podobno ruda wzięła się tylko w 1 miejscu za karoserię

http://www.sendspace.pl/file/pic/4a785b4564e12f1c242b51f/2

i tu się pojawia moje pytanie czy ktoś może robił coś takiego i jak mogą się szacować koszty naprawy tego u blacharza ?

Opublikowano

... ruda w jedynym miejscu... kolejny optymista :mad2: :mad2: :duh:

obowiązkowo foty wnęk kół tylnych podłogi w okolicach przodu przy progach a jak tam nic nie ma to można gadać

tu masz cały ten element do wymiany łącznie z otwieraniem podłużnicy od góry i kawałek fartucha do wymiany...

Nie napalaj-się lepiej kupić zajechane silnikowo, niż ze zjedzoną budą

tak po tym zdjęciu to widać że może być drogi prezent i inwestycja na długie lata :mrgreen:

Opublikowano

ja przykladowo u znajomego robilem, bez kosztow.. no ale zeszlo ponad miesiac :mrgreen: a rudej ze łoo.. no ale sie oplacilo i jest cycus glancus teraz ;)

ale nie zmienia to faktu, jak mowil kolega wyzej, lepiej kupic auto z zajechanym silnikiem ;) bo bude e30 w super stanie jest ciezko teraz dostac..

Chomik sie przekonal jak ludzie potrafia oszukiwac, podloga niby ok wygladala, a zamiast blachy w niektorych miejscach to chyba byl silikon :duh: - jak cos sie pomylilem to on mnie poprawi, no ale w kazdym razie mega surprise bylo ^^

Opublikowano
No tylko że to jest coupe a właśnie zależy mi na tym żeby to było coupe, ale nie napalam się i staram sie podejść do tego jakoś racjonalnie i na spokój.
Opublikowano

kolego dobrze sprawdź sobie budę tej e30 bo szczerze wątpię że będzie to jedyne ognisko rudej.

sprawdź dokładnie tak jak pisał jarosz wnęki kół tylnych i podłogi zwłaszcza w okolicach progów z przodu bo możesz mieć "DUŻĄ" niespodziankę.

Opublikowano
wiele i tak nie zobaczysz :D bo pod konserwacja tez czasami ruda siedzi i tego nie widac poki nie zedrzesz.