Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Pytanko jak w temacie. Chcę się zorjentować i porównać moje spalanie z osiągami innych użytkowników. Z góry dzięx za odpowiedzi. Pzdr
Opublikowano

Ten temat juz był przerabiany... ale co mi tam.. moge napisać.

A więc najmniejsze spalanie jakie mi sie udało uzyskać to 6l na 100 km. spokojna jazda w trasie tak do 110 km/h :)))

Ale to juz było dawno teraz na trasie jade sobie tak do 140-150km/h to mi wychodzi srednio 7,5-7,7 ale trasa taka przez miejscowosci, ze staniem kilka razy na swiatlach.. jak bym jechal spokojnie.. bez wyprzedzania to napewno ponizej 7 by zeszlo:))

A w miescie hmm to ciezko powiedziec.. bo moje miasteczko jest małe i nie moge sie równać z tymi co co chwile na światłach stoją.. ale na codzień do pracy dojezdzam przez wiochy.. jade z domu 3 swiatła a pozniej traska przez wioski z przejazdami kolejowymi no i dziurami.. wiec co chwile hamowanie - srednio mi wychodzi 9 litrów.. mysle ze niezle.. http://telewizor.elektroda.net/plazma.html

max spalanie jakie mnie spotkało to moze 10.5 l.. no ale tak jak mowie.. małe miasto..

Pozdrawiam