Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Mam problem z moim e60 530d 2007r. Po ustawieniu ogrzewania na np. 26 stopni przez chwilę wszystko jest o.k. natomiast po kilku minutach z lewej strony zaczyna dmuchać zimne powietrze z nawiewów. Klimatyzację mam jedną strefową dlatego bardzo mnie to dziwi. Jest to anglik mam kierownicę z prawej strony i ten dyskomfort dotyka pasażera w moim aucie. Czy wiecie co może być tego przyczyną? Prawa strona nawiewów działa bez zarzutu natomiast lewą leci zimne powietrze. Muszę to szybko naprawić ale odwiedziłem ze 3 warsztaty i każdy mechanik ma różne teorie na ten temat. Bardzo proszę o poradę i pomoc. Pozdrawiam.
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź. Moje auto podobnie miało lekkiego dzwona ale podłużnica nie była ruszana bo dostał w koło. Ale pomimo że mam klime jednostrefową mogły się uszkodzić te silniczki lub klapki... Czeka pewnie mojego mechanika odbieranie deski rozdzielczej..... Zobaczymy w przyszłym tyg... Jak będę wiedział co mu dolega wrzucę rozwiązanie na forum. Pozdrawiam.