Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wiem ze to głupie, ale jak wy wymieniacie swoje bezpieczniki w e90. Bo prawdopodobnie spalił mi się bezpiecznik od ryglowania drzwi, ale tam jest tyle miejsca ze to jakiś 5 latek da rade zrobić. Macie jakiś sposób? :mad2: :mad2:

Pozdro :)

Opublikowano
Faktycznie miejsca mało-fotel pasazera max do tyły,najlepiej go polozyc jeszcze,sciagamy tył schowka na rekawiczki,latareczka i chwytak do bezpieczników(moze byc penseta),głowa w dół i naprzód :cool2: :D :mrgreen:
icon4.png
Opublikowano

Jak nie dasz rady to mozesz podjechac do mnie,cos poradzimy-wymiana bezpiecznika moze nie załatwic sprawy-rozumiem ze masz problem z centralnym?

jakby co to pisz na priv.

icon4.png
Opublikowano

Mi bardzo pomagają odgięte szczypce, takie jak np te:

http://www.machinemart.co.uk/images/library/product/large/04/040214150.jpg?2

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
niestety debilny pomysł BMW wymiana bezpieczników w E9X jest bardzo niewygodna. E30 miało skrzynkę pod maską do tego bezpieczniki w których od góry było widać czy są dobre czy nie ich sprawdzenie trwało 5sekund tutaj pół godziny i wiele nerwów.
Opublikowano
niestety debilny pomysł BMW wymiana bezpieczników w E9X jest bardzo niewygodna. E30 miało skrzynkę pod maską do tego bezpieczniki w których od góry było widać czy są dobre czy nie ich sprawdzenie trwało 5sekund tutaj pół godziny i wiele nerwów.

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

icon4.png