Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Autko e91 2008

Mam już jeden kabelek na którym pisze K+DCAN (bez przełącznika)

Rozkręciłem go i mam zlutowane piny 7 i 8.

Czy w moim autku powinny być zlutowane piny 7 i 8 czy też rozdzielone? (bo rozumiem że na tym polega różnica pomiędzy K a D CAN)

?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Powiem Ci, że ja nie trafiłem na działający k+dcan bez przełącznika w bmw powyżej 2007 roku, ale może miałem pecha, nie wiem. Proponuję taki jak wyżej.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam też z przełącznikiem. Kupiłem pierwszy z brzegu nie wnikając w szczegóły i działa ze wszystkim i z każdym autem bez problemu. Z e46 m47n działa poprawnie z e87 n47 z roku 2009 też. INPA DIS jak i BTOOL i CARLY działają bez problemu.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak. Jak jest źle przestawiony to nie łączy się.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Właśnie sprawiłem sobie BMW e90 z 2011 328i dopiero zaczynam przygodę z bmw więc proszę o wyrozumiałość :)

chciałbym kupić jakiś interfejs do tego autka obojętnie czy to na bt czy usb :) jako pierwsze chciałbym ogarnąć temat z kluczykiem żeby mi sie domykały szyby z pilota i zamykały lusterka.Czytałem na forum i wnioskuje ze ta opcja powinna u mnie być ale widocznie trzeba to zakodować. po dłuższym przytrzymaniu Otwierania okienka sie otwierają ale w drugą stronę jak wciskam znaczek BMW już się nie zamykają :) podpowie ktoś co warto kupić i jaki program użyć?

pozdrawiam :D