Skocz do zawartości

e36 m-technic zawieszenie (amortyzatory)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej Wam chciałbym się zasięgnąć rady gdzie mógłbym nabyć, jak szukać i czy jest możliwość nabycia jakiś tańszych odpowiedników amortyzatorów do e36 wersja M-technic, z tego co słyszałem znacząco one różnią się od wersji bez zawieszenia M, mam mały problem bo na salon bmw żeby kupić oryginały mnie narazie nie stać bilstein nie ukrywam trochę drogi szukam czegoś tańszego chodź zdaje sobie sprawe że cena niska jakość też no ale naprawdę wymagają mojej szybkiej interwencji bo już trochę "siadł" na dupie i skrzypi przypuszczam że po ostatanich bieszczadach się już poprostu wylały a przegląd tuż tuż komfort jazdy i bezpieczeństwo też się liczy szukam najtańszej opcji lub jakiegos pomysłu dziękuje ślicznie za każdą podpowiedź pozdrawiam
Opublikowano

Możesz kupić standardowe amorki (sprężyny M obniżają tylko 20mm) ale nie kupuj chińszczyzny bo to wo gule się nie opłaca. Nie mówiąc już o komforcie i bezpieczeństwie jazdy.

O ile dobrze zrozumiałem to chcesz wymienić tył tylko. Na chińszczyźnie zaoszczędzisz 50-100zł warto ?? :mad2: