Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam mały problem z moim e36. Ogólnie to długa historia :wink: Zacznijmy od początku .. nie działa mi podgrzewanie tylnej szyby (nie wiem czemu). Dzisiaj poszliśmy z moim ojcem trochę "pogrzebać" do beemki. Tato stwierdził ze może być "walnięty" przekaźnik od tylnej szyby.. wyciągnęliśmy i włożyliśmy "tak na sztukę" przekaźnik od świateł przeciwmgielnych przednich. Nic to nie pomogło ale po włożeniu wszystkich przekaźników na swoje dawne miejsce nie działają mi halogeny :evil: nie pali się kontrolka, prąd nie dochodzi do halogenów (sprawdzone miernikiem).

Ma ktoś jakiś pomysł co może być nie tak? Dodam ze włożyliśmy inny sprawny przekaźnik i żadnej reakcji. Za wszystkie pomysły będę wdzięczny.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Żarówki i bezpieczniki były sprawdzone w pierwszej kolejności. No i niestety wszystko jest dobre. Nie mam zielonego pojęcia co tam może być. Chyba czeka mnie wizyta u elektryka :cry: